Hvordan installerer jeg et eSIM fra Airalo manuelt på min iOS-enhed?

Ikke alle iOS-enheder er eSIM-kompatible, så det er en god idé at tjekke, at din enhed understøtter eSIM, inden du begynder. Følg trinene i denne artikel for at tjekke, om din iOS-enhed understøtter eSIM og at adgang til nettet ikke er spærret af en mobiloperatør.

Når du har bekræftet, at din iOS-enhed understøtter eSIM og er forbundet til en stabil internetforbindelse, kan du følge disse trin for at konfigurere et eSIM.

I. INSTALLATION

1. ÅBN Airalo-appen.
  2. TRYK PÅ Mine eSIMs.
  3. TRYK PÅ det eSIM, du vil installere.
  4. TRYK PÅ Se instruktioner.
  5. TRYK PÅ Manuel.

6. AFSLUT Airalo-appen, og GÅ derefter til Indstillinger.
  7. TRYK PÅ Mobilnetværk eller mobil
  8. Tryk på Tilføj eSIM.

9. TRYK PÅ Brug QR-kode.
  10. TRYK PÅ Indtast oplysninger manuelt.
  11. Kopier SM-DP+-adressen fra Airalo-appen, og indsæt den i SM-DP+-adressefeltet.
  12. KOPIER og indsæt derefter Aktiveringskode ogBekræftelseskode (hvis det kræves).
  13. TRYK PÅ NÆSTE.

14. TRYK PÅ Fortsætto gange.
  15. VENT et par minutter på, at dit eSIM aktiveres.
  16. TRYK PÅ Færdig.
  17. TILFØJ etiketten for et mobilabonnement til det nyinstallerede eSIM.
  18. TRYK PÅ Sekundær.
  19. INDTASTAiralo eller din foretrukne etiket.
  20. TRYK PÅ Færdig.
  21. TRYK PÅ Fortsæt..

22. VÆLG din Primære forbindelse til opkald og sms’er.
  23. TRYK PÅ Fortsæt.
  24. VÆLG din Primære forbindelse til iMessage og FaceTime.
  25. TRYK PÅ Fortsæt.
  26. VÆLG dit eSim fra Airalo til mobildata.
  27. SØRG FOR, at Tillad mobildataskift er slået fra.
  28. TRYK PÅ Fortsæt..

Når du har gennemført disse trin, lukkes installationssiden.

Når dit eSIM er installeret, skal du følge instruktionerne på installationssiden for eSIM for at få en velfungerende forbindelse.

II. ADGANG TIL DATA

1. GÅ til Indstillinger.
  2. TRYK PÅ Mobilnetværk eller mobil
  3. TRYK PÅ dit eSIM.

4. SØRG FOR, at eSIM er aktiveret. Hvis ikke, så tænd for denne forbindelse.
  5. TJEK, om du skal aktivere Dataroaming på din enhed ved at åbne Airalo-appen og se dine eSIM-instruktioner.
  6. SLÅ Dataroaming TIL eller FRA.
  7. GÅ til Mobilnetværk eller Mobilindstillinger.
  8. TRYK PÅ Mobilnetværk eller mobildata og vælg dit eSIM.

Dit eSIM bør automatisk oprette forbindelse til et understøttet mobilnetværk.

Du kan også se og følge den manuelle installationsvejledningen til eSIM til iOS i denne video:

Hvis du har brug for mere hjælp, bedes du kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig gerne.

Foretrækker du en anden installationsmetode? Du kan følge disse andre installationsmetoder: