Hvordan installerer jeg et eSIM på en enhed i Samsung Galaxy S20/S21-serien?

Du skal først og fremmest tjekke følgende punkter for at være sikker på, at du kan installere og konfigurere dit eSIM:

Der er 2 måder at tilføje et eSIM til din enhed på:

1. Ved at scanne QR-koden fra fanen “QR-kode”
  2. Ved at tilføje installationsoplysningerne manuelt fra fanen “Manuelt”

I. FORBEREDELSE

1. Log ind på din Airalo-konto.
  2. Gå til Mine eSIMs.
  3. Se efter det eSIM, du købte.
  4. Tryk på knappen Oplysninger.
  5. Tryk på “Installer eSIM/Adgangsdata”
  6. Vælg installationsmetode
    • Tryk på QR-koden eller Manuel installation. Print koden, eller brug en anden enhed til at vise QR-koden.

II. INSTALLATION

Mulighed 1: Ved at scanne QR-koden

1. Vælg indstillingen “QR-kode” i toppen

(Du kan vælge knappen “Del QR-kode” for at dele den med en anden enhed).

2. Gå ind i dine Indstillinger > Forbindelser

3. Tryk på Håndtering af SIM

4. Vælg Tilføj mobilabonnement

5. Vælg “Scan QR-kode fra udbyder”

6. Placer QR-koden inden for de vejledende linjer for at scanne den, og indtast bekræftelseskoden, hvis du bliver bedt om det

7.  Når eSIM-abonnementet er fundet, skal du trykke på Tilføj

8. Når dit abonnement er blevet registreret, skal du vælge OK for at aktivere abonnementet

9. Når du har aktiveret dit eSIM, kan du se det i Håndtering af SIM

10. Slå eSIM til under Mobilnetværk

11. Aktiver mobildata

12. Aktiver dataroaming (sluk for din primære forbindelse i udlandet for at undgå roamingafgifter fra din udbyder)

13. Konfigurer et APN (adgangspunktets navn) på din enhed, hvis det er nødvendigt. Du kan finde APN-oplysningerne på din side for “Installer eSIM/Adgangsdata”.

Mulighed 2: Ved at tilføje detaljerne manuelt

1. Vælg indstillingen “Manuel” i toppen

2. Kopier “SM-DP+Addresse & Aktiveringskode” (oplysninger om manuel installation)

3. Gå ind i dine Indstillinger > Forbindelser

4. Tryk på Håndtering af SIM

5. Vælg Tilføj mobilabonnement

6. Vælg “Scan QR-kode fra udbyder”

7. Vælg ‘Indtast koden i stedet’

8. Gå til “Mine eSIMs”> Vælg eSIM> Tryk på Manuel installation for at finde oplysningerne

9. Indtast de manuelle installationsoplysninger (SM-DP+Addresse) fra din installationsside for eSIM, og tryk på “Tilslut”

10. Slå eSIM til under Mobilnetværk

11. Aktiver mobildata

12. Aktiver dataroaming (sluk for din primære forbindelse i udlandet for at undgå roamingafgifter fra din udbyder)

13. Konfigurer et APN (adgangspunktets navn) på din enhed, hvis det er nødvendigt. Du kan finde APN-oplysningerne på din side for “Installer eSIM/Adgangsdata”.

Vigtigt tip

Når eSIM er blevet installeret enten via QR-kode eller manuel metode, kan du let fuldføre trinene for adgang til data via genveje til enhedens skærme ved at trykke på knapperne “INDSTILLINGER” fra dine “Trin for adgang til data”.

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.