Hvordan installerer og konfigurerer jeg mit eSIM på min Google Pixel 6 eller 6 Pro-enhed?

Først og fremmest skal du tjekke følgende punkter for at sikre, at du kan installere og konfigurere dit eSIM korrekt:

Der er to måder at tilføje et eSIM til din enhed på:

1. Scan QR-koden fra fanen “QR-kode” på din side med Mine eSIMs. Bemærk, at denne metode kræver, at du viser QR-koden med en anden enhed eller får den printet ud.
  2. Tilføj installationsoplysningerne manuelt fra fanen “Manuelt” på samme side.

QR-kodemetoden er bedst, hvis du kan få koden printet, ELLER hvis du har andre enheder, du kan bruge til at vise den. Hvis du ikke kan det, kan du vælge den manuelle metode.

Efter installationen kan du opsætte dit eSIM ved hjælp af disse trin.

IInstaller eSIM

QR-KODEMETODE

FORBEREDELSE

1. Log ind på din Airalo-konto.
  2. Gå til Mine eSIMs.
  3. Under fanen Aktuelle eSIMs skal du lede efter det eSIM, du vil installere.
  4. Klik/tryk på knappen Oplysninger.
  5. Find dine installationsoplysninger:
    • Hvis du bruger Airalos hjemmeside: Klik på knappen Android-enhed
    • Hvis du bruger din Pixel-enhed: Tryk på knappen Installer eSIM/Adgangsdata
  6.  Som standard vises fanen QR-kode.
    • Tryk på knappen DEL for at vise QR på en anden enhed eller udskrive den.
    • Hvis du er logget ind med en anden enhed, skal du lade denne skærm være åben.
  7. Luk ikke Airalo-appen eller browseren med din Airalo-konto, mens du installerer og konfigurerer dit eSIM. Lad den køre i baggrunden.

INSTALLATION

Sådan opsætter du et eSIM på din Pixel 6/6 PRO-enhed:

1. Gå til Netværk & Internet i enhedens indstillinger.
  2. Se efter SIMs, og tryk på tilføjelsesknappen “+” over for den.
  3. Tryk på Download et SIM-kort i stedet?

4. Det viser dig siden til download af dit eSIM. Tryk på knappen Næste. Enheden tjekker netværksoplysninger.
  5. Vis QR-koden fra en anden enhed, eller brug den udskrevne kode, og scan den derefter på skærmen nedenfor fra din Pixel-enhed.
    Sørg for, at QR-kodeområderne er inden for boksen, så du undgår, kun at downloade den delvist.
  6. Når koden er scannet, vil enheden begynde at tjekke netværksoplysninger igen.
  7. Bekræft, om det er det eSIM, du vil tilføje, ved at trykke på knappen Download.
    Bemærk, at da vi bruger forskellige udbydere, kan du se et andet navn end Airalo.
  8. Når din download og installation er vellykket, vil du se siden Download færdig.

Når du er klar til at rejse eller i destinationslandet, trykker du på Indstillinger , så du kan opsætte dit eSIM for at få adgang til mobildata.  Hvis ikke, kan du blot Lukke ovenstående skærmbillede og din Airalo-app.

MANUELLE METODE

FORBEREDELSE

1. Log ind på din Airalo-konto.
  2. Gå til Mine eSIMs.
  3. Under fanen Aktuelle eSIMs skal du kigge efter det eSIM, du vil installere.
  4. Tryk på knappen Oplysninger.
  5. Find dine installationsoplysninger:
    • Hvis du bruger Airalos hjemmeside: Tryk på knappen Android-enhed
    • Hvis du bruger din Pixel-enhed: Tryk på knappen Installer eSIM/Adgangsdata
  6. Som standard vises fanen QR-kode. Vælg fanen Manuel for at bruge denne metode.
  7. Kopier SM-DP+ Adressen og aktiveringskoden ved hjælp af ikonet kopier.
  8. Luk ikke Airalo-appen eller browseren med din Airalo-konto, mens du installerer og konfigurerer dit eSIM. Lad den køre i baggrunden.

INSTALLATION

Sådan opsætter du et eSIM på din Pixel 6/6 PRO-enhed:

1. I din enheds indstillinger skal du gå til Netværk og internet.
  2. Se efter SIMs, og tryk på tilføjelsesknappen “+” over for den.
  3. Tryk på Download et SIM-kort i stedet?
  4. Den vil vise dig siden, hvor du kan downloade dit eSIM. Tryk på knappen Næste.
    Enheden tjekker netværksoplysninger.
  5. For den manuelle metode: Tryk på Har du brug for hjælp?

6. Tryk på linket Indtast det manuelt.

7. Indsæt den kopierede SM-DP+ Adresse og aktiveringskode på det angivne sted.

8. Tryk på knappen Fortsæt, når du er færdig.

9. Når koden er scannet eller tilføjet manuelt, vil enheden begynde at tjekke netværksoplysninger igen.
  10. Bekræft, at dette er det eSIM, du vil tilføje, ved at trykke på knappen Download.
    Bemærk, at da vi bruger forskellige udbydere, kan du se et andet navn end Airalo.

11. Når din download og installation er vellykket, vil du se siden Download færdig.

Når du er klar til at rejse eller i destinationslandet, trykker du på Indstillinger , så du kan opsætte dit eSIM for at få adgang til mobildataHvis ikke, kan du blot Lukke ovenstående skærmbillede og din Airalo-app.

IIAdgangsdata

FORBEREDELSE

1. Gå tilbage til din Airalo-app eller Airalo-konto. Hvis du allerede har lukket den, skal du sørge for, at du er logget ind igen.
  2. Rul ned, indtil du ser Step 2/2 – Adgangsdata.
  3. Du burde kunne se det:
    1. Hvilke netværk, der understøttes af dette eSIM
    2. Under APN:
      • Hvis der står “APN indstilles automatisk”, er det ikke nødvendigt at indstille dette, da det gøres for dig.
      • Ellers er du nødt til at indstille dette APN (Adgangspunkets navn) manuelt. Tryk på ikonet kopier .
    3. Under DATAROAMING skal du se, om det er slået TIL eller FRA.

OPSÆTNING TIL ADGANGSDATA

1. Naviger til siden SIMs. Gå til din enheds Indstillinger >> Netværk og internet >> SIMs.
  2. Vælg dit nyligt installerede eSIM ved at trykke på det.
  3. Tryk på ikonet blyant ovenfor for at navngive eSIM korrekt.
    1. Brug dette format: Airalo – Landenavn (eller regionalt/globalt eSIM-navn).
      • For eksempel, hvis du har lokale eSIMs til Makedonien: Airalo – Makedonien.
      • For regionale eller globale eSIMs: Airalo – Eurolink ELLER Airalo – Global.
    2. Tryk på GEM.
      (Bemærk, at ovenstående Sim-navn kun er et eksempel)

4. Når navnet er gemt, vil den ikke opdatere navnet på eSIM, medmindre du slår den TIL. Skift skyderen til Brug eSIM.
  5. Tryk på Ja.

6. Vælg dit nyligt navngivne eSIM til data. Hvis du tidligere har valgt andre eSIM til mobildata, skal du vente på, at det skifter til dit nye eSIM.
  7. Slå Mobildata TIL.

8. Slå status for Dataroaming TIL, om nødvendigt. Ellers skal du lade den være deaktiveret.
  9. Indstil Adgangspunktets navn (APN), om nødvendigt.
    • Hvis der står “APN indstilles automatisk“, er det ikke nødvendigt at indstille dette, da det gøres for dig.
    • Hvis du kan se et kopiikon ved siden af et ord, skal du indstille dette APN (Adgangspunktets navn) manuelt.
      1. Tryk på Adgangspunktets navn

2. Rediger Navnefelt. Indtast et ord for at identificere denne APN. Tryk på OK.
      3. Rediger feltet APN. Indsæt den tidligere kopierede APN-indstilling fra din Airalo-app. Tryk på OK.
      4. Lad de andre felter være tomme. Tryk på Gem

5. Vælg nu din nyligt tilføjede APN. Gå derefter tilbage til den forrige side for at indstille dit netværk.
  10. Vælg dit eSIM’s netværk manuelt.
    1. Gå tilbage til din Airalo-app for at finde ud af, hvilket netværk du skal bruge.
    2. Slå status for Automatisk valg af netværk TIL, så du kan vælge det netværk, du vil oprette forbindelse til.
    3. Tryk på det understøttede netværk fra listen.
  11. Tryk på tilbage-knappen, og du er klar! Du bør nu kunne oprette forbindelse til et netværk og have mobildata.