Mikä on eSIM?

eSIM on upotettu SIM-kortti, jota voidaan käyttää eSIMiä tukevissa laitteissa. Se on fiksumpi ja kätevämpi tapa pitää yhteyttä, koska voit ladata datapaketteja suoraan puhelimeesi. Ei enää tappalemista SIM-korttien kanssa. Ei enää huolta alkuperäisen SIM-kortin katoamisesta! On tärkeä pitää mielessä, että eSIM toimii vain laitteissa, jotka tukevat eSIMiä ja jotka eivät ole verkkolukittuja Voit varmistaa, että voit käyttää eSIM-sopimuksia laitteellasi, tarkistamalla eSIMiä tukevien laitteitten luettelomme, tai voit siirtyä suoraan laitteen asetuksiin ja tarkistaa sen eSIM-tuen: Miten tarkistan, tukeeko iOS-laitteeni eSIMiä ja onko sillä operaattorilukitus? Miten tarkistan, tukeeko Android-laitteeni eSIMiä? Jos laitettasi voidaan käyttää eSIMillä, sinun tarvitsee vain hankkia eSIM-sopimus Airalolta voidaksesi nauttia laitteestasi täysin mitoin!  Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukeen.