Mitä teen, kun eSIM loppuu varastosta?

eSIMit saattavat joskus loppua varastosta. Jos eSIMin, jonka haluat hankkia, on merkitty olevan loppu varastosta, voit rekisteröityä saadaksesi ilmoituksen, kun se on ostettavissa.

1. Siirry Airalon sivustolle tai avaa Airalo-sovellus laitteessasi.
  2. Valitse eSIM, jonka haluat ostaa. Jos eSIM ei ole saatavilla, se on merkitty harmaalla ja sillä on merkintä eSIM loppunut varastosta.
  3. Napauta eSIM loppunut varastosta.
  4. Napauta Ilmoita kun saatavilla saadaksesi push-ilmoituksen, kun eSIM on taas varastossa. Jos haluat sähköposti-ilmoituksen, kytke kytkin päälle.
  5. Napauta sitten Ilmoittakaa minulle.

Jos olet ottanut ilmoitukset käyttöön etkä halua enää saada niitä, ne on helppo sammuttaa.

1. Siirry Airalon sivustolle tai avaa Airalo-sovellus laitteessasi.
  2. Valitse eSIM, josta saat ilmoituksia.
  3. Napauta eSIM loppunut varastosta.
  4. Napauta Älkää ilmoittako minulle.
  5. Napaut sitten Älä ilmoita.