Miten asennan Airalo-eSIMin manuaalisesti Samsung Galaxy -laitteeseeni?

Jotkut Samsung Galaxy -laitteet eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laite tukee eSIMiä. Noudata tämän artikkelin ohjeita tarkistaaksesi, tukeeko Samsung Galaxy -laitteesi eSIM-kortteja ja onko se operaattori- lukitsematon.

Kun olet vahvistanut, että Samsung Galaxy -laitteesi tukee eSIMejä, ja laitteella on vakaa Internet-yhteys, voit määrittää eSIMin seuraavasti.

I. ASENNUS

1. AVAA Airalo-sovellus.
  2. NAPAUTA Omat eSIMit.
  3. NAPAUTA asennettavaa eSIMiä.
  4. NAPAUTA Näytä ohjeet.
  5. TAP Manuaalinen.
  6. PYYHKÄISE ALASPÄIN ja NAPAUTA Asetukset.
  7. NAPAUTA Yhteydet.
  8. NAPAUTA SIM-kortin hallinta.
  9. NAPAUTA Lisää eSIM.
  10. NAPAUTA Skannaa QR-koodi.
  11. TAP Anna aktivointikoodi.
  12. KOPIOI aktivointikoodi Airalo-sovelluksesta ja liitä se Aktivointikoodi-kenttään.
  13. NAPAUTA Valmis.
  14. NAPAUTA Lisää.
  15. ODOTA muutama minuutti, että eSIM aktivoituu.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, asennussivu sulkeutuu. Kun eSIM on asennettu, noudata eSIM-asennussivun ohjeita varmistaaksesi oikean yhteyden.

II. DATAN KÄYTTÖ

1. NAPAUTA Mobiilidata.
  2. VALITSE eSIM.
  3. TARKISTA, onko dataverkkovierailu otettava käyttöön, avaamalla Airalo-sovellus ja lukemalla eSIMin ohjeet.
  4. PALAA kohtaan Yhteydet.
  5. NAPAUTA Mobiiliverkot.
  6. KÄYTÄ Data Roaming PÄÄLLE tai POIS PÄÄLTÄ.
  7. TARKISTA, onko APN päivitettävä, avaamalla Airalo-sovellus ja lukemalla eSIMin ohjeet.
    • Jos APN-kentässä lukee "APN asetetaan automaattisesti", muita toimia ei tarvita.
    • Jos APN-kentässä on tekstiä, APN on päivitettävä manuaalisesti.
  8. PALAA kohtaan Yhteydet.
  9. NAPAUTA Mobiiliverkot.
  10. NAPAUTA Tukiasemien nimet.
  11. NAPAUTA Lisää.
  12. SYÖTÄ APN-kenttään uusi APN.
  13. NAPAUTA OK.
  14. SYÖTÄ Airalo APN:n nimeksi Nimi-kenttään.
  15. JÄTÄ muut kentät tyhjiksi
  16. NAPAUTA kolmen pisteen valikkoa oikeassa yläkulmassa
  17. TAP Tallenna.

eSIMisi tulisi muodostaa automaattisesti yhteys tuettuun mobiiliverkkoon. Voit myös katsoa ja noudattaa Samsung Galaxyn käyttöoppaan eSIM-asennusohjeita tältä videolta: LISÄÄ VIDEO

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tukitiimiimme, niin autamme mielellämme.

Käytätkö mieluummin toista asennusmenetelmää? Voit noudattaa näitä muita asennusmenetelmiä: