Miten asennan Airalo-eSIMin suoraan iOS-laitteeseeni?

Jotkut iOS-laitteet eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laite tukee eSIMiä. Noudata tämän artikkelin ohjeita tarkistaaksesi, tukeeko iOS-laitteesi eSIM-kortteja ja onko operaattorin lukitsematon. .

Kun olet vahvistanut, että iOS-laitteesi tukee eSIMejä, ja laitteella on vakaa Internet-yhteys, voit määrittää eSIMin seuraavasti.

I. ASENNUS

1. AVAA Airalo-sovellus.
  2. NAPAUTA Omat eSIMit.
  3. NAPAUTA asennettavaa eSIMiä.
  4. NAPAUTA Näytä ohjeet.
  5. NAPAUTA Suora.
  6. TAP Asenna eSIM.
  7. NAPAUTA SEURAAVA edetäksesi vaiheittaisen ohjeen läpi.
  8. NAPAUTA Jatka kahdesti.
  9. ODOTA muutama minuutti, että eSIM aktivoituu.
  10. TAP Valmis.
  11. LISÄÄ mobiilisopimuksen nimi juuri asennettuun eSIMiin.
  12. NAPAUTA Toissijainen.
  13. SYÖTÄ Airalo tai haluamasi nimi.
  14. NAPAUTA Valmis.
  15. TAP Jatka.
  16. VALITSE ensisijainen linja puheluille ja tekstiviesteille.
  17. NAPAUTA Jatka.
  18. VALITSE Ensisijainen linjasi iMessagelle ja FaceTimelle.
  19. NAPAUTA Jatka.
  20. VALITSE Airalo-eSIM mobiilidatalle.
  21. VARMISTA, että Salli mobiilidatan vaihto on kytketty pois päältä.
  22. NAPAUTA Jatka.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, näet vahvistuksen siitä, että eSIM on asennettu onnistuneesti. Kun eSIM on asennettu, noudata eSIM-asennussivun ohjeita varmistaaksesi oikean yhteyden.

II. DATAN KÄYTTÖ

1. SIIRRY kohtaan Asetukset.
  2. TAP Matkapuhelin tai matkapuhelin.
  3. NAPAUTA eSIMiä.
  4. VARMISTA, että eSIM on käytössä. Jos ei ole, kytke päälle Laita tämä linja päälle.
  5. TARKISTA, onko dataverkkovierailu otettava käyttöön laitteessasi, avaamalla Airalo-sovellus ja lukemalla eSIMin ohjeet.
  6. KYTKE Dataverkkovierailu PÄÄLLE tai POIS.
  7. PALAA mobiiliasetuksiin.
  8. NAPAUTA Mobiilidata ja valitse eSIMisi.

eSIMisi tulisi muodostaa automaattisesti yhteys tuettuun mobiiliverkkoon.

Voit myös katsoa ja noudattaa iOS:n suoria eSIM-asennusohjeita tältä videolta: INSERT VIDEO Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä tukitiimiimme. Autamme mielellämme.

Käytätkö mieluummin toista asennusmenetelmää? Voit noudattaa näitä muita asennusmenetelmiä: