Miten asennan eSIMin Google Pixel -laitteeseen?

Jotkut Google Pixel -mallit eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laitteesi tukee eSIMejä. Noudata tämän artikkelin ohjeita tarkistaaksesi, tukeeko Pixel-laitteesi eSIM-korttia.

Kun olet tarkistanut, että Google Pixel -laitteesi on eSIM-yhteensopiva ja että sillä ei ole operaattorilukitusta, voit määrittää eSIMin seuraavasti.

I. Valmistelut

1. Kirjaudu Airalo-tilillesi.
  2. Siirry kohtaan Omat eSIMit.
  3. Napauta Tiedot-painiketta asennettavan eSIMin vierestä.
  4. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  5. Valitse haluamasi asennustapa napauttamalla Suora, QR-koodi tai Manuaalinen. QR-koodin tai manuaalisen asennuksen tapauksessa esitä QR-koodi toisella laitteella tai kopioi asennuskoodi.

II. Suora asennus

1. Siirry Airalo-sovelluksessa kohtaan Omat eSIMit.
  2. Napauta Tiedot-painiketta asennettavan eSIMin vierestä.
  3. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  4. NAPAUTA Suora, sitten NAPAUTA Asenna eSIM.

5. Napauta Kyllä.
  6. Kun eSIM on asennettu, siirry asetuksiin
  7. TAP Verkko ja Internet.
  8. Jotkut Google Pixel -mallit eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laitteesi tukee eSIMejä.
  9. Napauta asentamaasi eSIMiä.
  10. Kytke Mobiilidata- ja Verkkovierailu-valintakytkimet päälle.

III. QR-koodiasennus

1. Napauta asetuksissa Verkko ja Internet.
  2. Napauta + -kuvaketta kohdan SIMs vierestä.
  3. TAP Ladataanko SIM-kortti sen sijaan?
  4. Napauta Seuraava ja skannaa QR-koodi Airalo-sovelluksen eSIM-tiedoista.
  5. TAP Lataa asentaaksesi eSIM.
  6. Kun eSIM on ladattu, siirry asetuksiin.
  7. Kytke valintakytkin päälle varmistaaksesi, että eSIM on aktiivinen.
  8. Kytke Mobiilidata- ja Verkkovierailu-valintakytkimet päälle.

IV. Manuaalinen asennus

1. Napauta asetuksissa Verkko ja Internet.
  2. Napauta + -kuvaketta kohdan SIMs vierestä.
  3. TAP Ladataanko SIM-kortti sen sijaan?
  4. Napauta Seuraava ja napauta Tarvitsetko apua?
  5. Napauta Syötä se manuaalisesti ja syötä tai liitä koodi Airalo-sovelluksen eSIM-tiedoista.
  6. Asenna eSIM napauttamalla Jatka.
  7. Kun eSIM on asennettu, napauta Asetukset.
  8. Kytke valintakytkin päälle varmistaaksesi, että eSIM on aktiivinen.
  9. Kytke Mobiilidata- ja Verkkovierailu-valintakytkimet päälle.

eSIM-profiilisi tulisi nyt olla asennettu Google Pixel -laitteeseesi.