Miten asennan eSIMin Samsung Galaxy -laitteeseen?

Jotkut Samsung Galaxy -mallit eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laitteesi tukee eSIMejä. Noudata tämän artikkelin ohjeita tarkistaaksesi, tukeeko Galaxy-laitteesi eSIM-korttia.

Kun olet tarkistanut, että Samsung Galaxy -laitteesi on eSIM-yhteensopiva ja että sillä ei ole operaattorilukitusta, voit määrittää eSIMin seuraavasti.

I. Valmistelut

1. Kirjaudu Airalo-tilillesi.
  2. Siirry kohtaan Omat eSIMit.
  3. Napauta Tiedot-painiketta asennettavan eSIMin vierestä.
  4. TAP Asenna eSIM/Access Data.
  5. Valitse haluamasi asennustapa napauttamalla Suora, QR-koodi tai Manuaalinen. QR-koodin tai manuaalisen asennuksen tapauksessa esitä QR-koodi toisella laitteella tai kopioi asennuskoodi.

II. Suora asennus

1. Siirry Airalo-sovelluksessa kohtaan Omat eSIMit.
  2. Napauta Tiedot-painiketta asennettavan eSIMin vierestä.
  3. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  4. Napauta Suora ja napauta sitten Asenna eSIM.
  5. Napauta Salli.
  6. Kun eSIM on asennettu, siirry asetuksiin
  7. TAP Yhteys.
  8. Napauta SIM-kortin hallinta.
  9. Napauta Mobiilidata ja valitse asentamasi eSIM.

III. Manuaalinen asennus

1. Siirry asetuksiin
  2. NAPAUTA Yhteydet.
  3. Napauta SIM-kortin hallinta.
  4. TAP Lisää eSIM.
  5. Napauta Skannaa palveluntarjoajan QR-koodi.
  6. Napauta Syötä aktivointikoodi.
  7. Syötä aktivointikoodi Airalo-sovelluksen eSIM-tiedoista.
  8. TAP Yhdistä.
  9. TAP Lisää.
  10. Kun eSIM on asennettu, siirryt Asetukset-sivulle.
  11. Selaa alaspäin ja napauta Mobiilidata.
  12. Valitse asentamasi eSIM.

IV. QR-koodiasennus

1. Siirry asetuksiin
  2. NAPAUTA Yhteydet.
  3. Napauta SIM-kortin hallinta.
  4. TAP Lisää eSIM.
  5. Napauta Skannaa palveluntarjoajan QR-koodi.
  6. Skannaa QR-koodi Airalo-sovelluksen eSIM-tiedoista.
  7. TAP Lisää.
  8. Kun eSIM on asennettu, siirryt Asetukset-sivulle.
  9. Selaa alaspäin ja napauta Mobiilidata.
  10. Valitse asentamasi eSIM.

eSIM-profiilisi tulisi nyt olla asennettu Samsung Galaxy -laitteeseesi.