Miten asennan Airalo-eSIMin manuaalisesti iOS-laitteeseeni?

Jotkut iOS-laitteet eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laite tukee eSIMiä. Tarkista tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti, että iOS-laitteesi tukee eSIMejä eikä ole operaattorilukittu.

Kun olet vahvistanut, että iOS-laitteesi tukee eSIMejä, ja laitteella on vakaa Internet-yhteys, voit määrittää eSIMin seuraavasti.

I. ASENNUS

1. AVAA Airalo-sovellus.
  2. NAPAUTA Omat eSIMit.
  3. NAPAUTA asennettavaa eSIMiä.
  4. NAPAUTA Näytä ohjeet.
  5. NAPAUTA Manuaalinen.

6. POISTU Airalo-sovelluksesta ja SIIRRY asetuksiin.
  7. NAPAUTA Mobiili.
  8. NAPAUTA Lisää eSIM.

9. NAPAUTA Käytä QR-koodia.
  10. NAPAUTA Syötä tiedot manuaalisesti.
  11. KOPIOI SM-DP+ -osoite Airalo-sovelluksesta ja liitä se SM-DP+ -osoitekenttään.
  12. KOPIOI ja LIITÄ sitten aktivointikoodi ja vahvistuskoodi (pyydettäessä).
  13. NAPAUTA SEURAAVA.

14. NAPAUTA Jatka kahdesti.
  15. ODOTA muutama minuutti, että eSIM aktivoituu.
  16. NAPAUTA Valmis.
  17. LISÄÄ mobiilisopimuksen nimi juuri asennettuun eSIMiin.
  18. NAPAUTA Toissijainen.
  19. SYÖTÄ Airalo tai haluamasi nimi.
  20. NAPAUTA Valmis.
  21. NAPAUTA Jatka.

22. VALITSE ensisijainen linja puheluille ja tekstiviesteille.
  23. NAPAUTA Jatka.
  24. VALITSE ensisijainen linja iMessagelle ja FaceTimelle.
  25. NAPAUTA Jatka.
  26. VALITSE Airalo-eSIM mobiilidatalle.
  27. VARMISTA, että Salli mobiilidatan vaihto on kytketty pois päältä.
  28. NAPAUTA Jatka.

Näiden vaiheiden jälkeen asennussivu sulkeutuu.

Kun eSIM on asennettu, varmista, että yhteys toimii asianmukaisesti, noudattamalla eSIMin asennussivun ohjeita.

II. DATAN KÄYTTÖ

1. SIIRRY kohtaan Asetukset.
  2. NAPAUTA Mobiili.
  3. NAPAUTA eSIMiä.

4. VARMISTA, että eSIM on käytössä. Jos ei ole, kytke päälle Laita tämä linja päälle.
  5. TARKISTA, onko dataverkkovierailu otettava käyttöön laitteessasi, avaamalla Airalo-sovellus ja lukemalla eSIMin ohjeet.
  6. KYTKE Dataverkkovierailu PÄÄLLE tai POIS.
  7. SIIRRY mobiiliasetuksiin.
  8. NAPAUTA Mobiilidata ja valitse eSIMisi.

eSIMisi tulisi muodostaa automaattisesti yhteys tuettuun mobiiliverkkoon.

Voit myös noudattaa iOS-käyttöjärjestelmän eSIMin manuaalisen asennuksen ohjeita tältä videolta:

Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä tukitiimiimme. He auttavat mielellään.

Käytätkö mieluummin toista asennusmenetelmää? Voit noudattaa näitä muita asennusmenetelmiä: