Miten asennan eSIMin suoralla asennuksella iOS-laitteeseeni?

Voit asentaa eSIMisi helposti muutamalla helpolla vaiheella valitsemalla suoran asennustavan ja noudattamalla alla tai opetusvideossamme esitettyjä vaiheita:

1. Siirry Omat eSIMit -välilehdelle Airalo-sovelluksessa ja napauta Tiedot.

2. Valitse Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä.

3. Aloita asennus napauttamalla ASENNA eSIM näytön alalaidasta.

(TÄRKEÄÄ: Huomaa, että kun asennusprosessi alkaa, sitä ei voi keskeyttää, joten jos yrität palata edelliseen vaiheeseen tai suljet sovelluksen, et voi enää asentaa samaa eSIMiä).

4. Napauta Lisää mobiilisopimus.

5. Anna eSIMille nimi.

6. Valitse haluamasi oletusyhteys puheluille ja viestien lähettämiselle.

7. Valitse haluamasi yhteys iMessagelle ja Facetimelle.

8. Valitse Airalon eSIM-sopimus oletusyhteydeksi mobiilidatalle, äläkä ota käyttöön asetusta Salli mobiilidatan vaihto, jotta sinulle ei koidu kustannuksia toisesta yhteydestä.

9. Valitse Airalon eSIM kohdasta Mobiilisopimukset.

10. Varmista, että Kytke tämä yhteys päälle on kytketty päälle.

11. Siirry kohtaan Verkon valinta ja valitse tuettu verkko.

12. Siirry kohtaan Mobiilidataverkko, päivitä MOBIILIDATAN APN -kenttä eSIMin asennussivulla* ilmoitetuksi APN:ksi ja jätä muut kentät tyhjiksi.

*Jos APN-ohjeita ei löydy, älä muokkaa APN-asetuksia.

13. Ota dataverkkovierailu käyttöön, jos sitä pyydetään eSIMin asennussivulla.