Miten asennan ja määritän eSIMin Google Pixel 6 tai 6 Pro -laitteessa?

Jotkut Google Pixel -mallit eivät ole eSIM-yhteensopivia, joten kannattaa tarkistaa ennen aloittamista, että laitteesi tukee eSIMejä. Tarkista tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti, tukeeko Pixel-laitteesi eSIMiä.

Kun olet tarkistanut, että Google Pixel -laitteesi on eSIM-yhteensopiva ja että sillä ei ole operaattorilukitusta, voit määrittää eSIMin seuraavasti.

I. Valmistelut

1. Kirjaudu Airalo-tilillesi.
  2. Siirry kohtaan Omat eSIMit.
  3. Napauta Tiedot-painiketta asennettavan eSIMin vierestä.
  4. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  5. Valitse haluamasi asennustapa napauttamalla Suora, QR-koodi tai Manuaalinen. QR-koodin tai manuaalisen asennuksen tapauksessa esitä QR-koodi toisella laitteella tai kopioi asennuskoodi.

II. Suora asennus

1. Siirry Airalo-sovelluksessa kohtaan Omat eSIMit.
  2. Napauta Tiedot-painiketta asennettavan eSIMin vierestä.
  3. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  4. Napauta Suora ja napauta sitten Asenna eSIM.

5. Napauta Kyllä.
  6. Kun eSIM on asennettu, siirry asetuksiin
  7. Napauta Verkko ja Internet.
  8. Napauta SIMs.
  9. Napauta asentamaasi eSIMiä.
  10. Kytke Mobiilidata– ja Verkkovierailu-valintakytkimet päälle.

III. QR-koodiasennus

1. Napauta asetuksissa Verkko ja Internet.
  2. Napauta + -kuvaketta kohdan SIMs vierestä.
  3. Napauta Ladataanko SIM sen sijaan?

4. Napauta Seuraava ja skannaa QR-koodi Airalo-sovelluksen eSIM-tiedoista.
  5. Asenna eSIM napauttamalla Lataa.

6. Kun eSIM on ladattu, siirry asetuksiin.
  7. Kytke valintakytkin päälle varmistaaksesi, että eSIM on aktiivinen.
  8. Kytke Mobiilidata– ja Verkkovierailu-valintakytkimet päälle.

IV. Manuaalinen asennus

1. Napauta asetuksissa Verkko ja Internet.
  2. Napauta + -kuvaketta kohdan SIMs vierestä.
  3. Napauta Ladataanko SIM sen sijaan?

4. Napauta Seuraava ja napauta Tarvitsetko apua?
  5. Napauta Syötä se manuaalisesti ja syötä tai liitä koodi Airalo-sovelluksen eSIM-tiedoista.
  6. Asenna eSIM napauttamalla Jatka.

7. Kun eSIM on asennettu, napauta Asetukset.
  8. Kytke valintakytkin päälle varmistaaksesi, että eSIM on aktiivinen.
  9. Kytke Mobiilidata– ja Verkkovierailu-valintakytkimet päälle.

eSIM-profiilisi tulisi nyt olla asennettu Google Pixel -laitteeseesi.