Mikä on Airalon kanta-asiakasohjelma?

Airalon kanta-asiakasohjelma palkitsee käyttäjiä jokaisesta eSIM-ostosta. Uudet käyttäjät aloittavat Traveler-tasolla ja ansaitsevat 5 % cashback-hyvitystä. He voivat kohota kanta-asiakasjärjestelmän tasoilla ja saada lisää etuja kunkin ostoksen myötä. Korkein mahdollinen taso on Platinum Traveler, joka tarjoaa 10 %:n cashback-hyvityksen. 

Cashback-palkkiot hyvitetään käyttäjän tilille Airmoneyna. Airmoney on digitaalinen valuutta, joka vastaa prosenttiosuutta maksutapahtuman arvosta. Airmoney-palkkion määrä riippuu käyttäjän jäsenyystasosta kanta-asiakasohjelmalla.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kanta-asiakasohjelman tasot?

  1. Traveler: Uudet käyttäjät saavat 5 %:n Airmoney-palkkion.

  2. Silver Traveler: Kun käyttäjä on käyttänyt 20,00 dollaria (tai vastaava), hän saa 6 %:n Airmoney-palkkion joka ostosta.
  3. Gold Traveler: Kun käyttäjä on käyttänyt 70,00 dollaria (tai vastaava), hän saa 7 %:n Airmoney-palkkion joka ostosta.
  4. Platinum Traveler: Kun käyttäjä on käyttänyt 200,00 dollaria (tai vastaava), hän saa 10 %:n Airmoney-palkkion joka ostosta.

Huomaa, että Airmoney-palkkiot hyvitetään automaattisesti käyttäjän tilille jäsentason ja maksutapahtumien koon perusteella. Lisäksi Airmoney'a ei voida myöntää, jos ostoon on käytetty alennuskuponkia tai suosittelupalkintoa. 

Lisäksi, Airmoney on sidotty dollariin (USD). Airalo käyttää vaihtokurssien laskemiseen kolmannen osapuolen palvelua — kunkin jäsentason edellyttämät summat saattavat vaihdella muisa valuutoissa.

Vaatiiko kanta-asiakasohjelma rekisteröitymisen?

Kanta-asiakasohjelmaan voi osallistua vain rekisteröidyttyään Airalo-käyttäjäksi (sovelluksessa tai sivustolla). Kun olet luonut tilin, alat automaattisesti ansaitsemaan etuja maksutapahtumien perusteella.

Vaatiiko kanta-asiakasohjelma rekisteröitymisen?

Liittymällä kanta-asiakasohjelmaan pääset nauttimaan erilaisista eduista, kuten Airmoneysta cashback-hyvityksenä maksuistasi. Cashback-prosentti riippuu jäsentasostasi.

Ohjelmalla on neljä jäsenyystasoa: Traveler, Silver Traveler, Gold Traveler ja Platinum Traveler. Kullakin tasolla on oma cashback-prosenttinsa: 5 %, 6 %, 7 % ja 10 %, tässä järjestyksessä. Noustessasi jäsentasoissa saat käyttöösi lisäetuja, kuten tiettyjen kulutusvaatimusten täyttäminen ja eksklusiiviset tarjoukset, jotka auttavat saavuttamaan seuraavan jäsenyystason.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme, niin autamme mielellämme!

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä

Muut aiheet

Tarvitsetko edelleen apua?

Ota meihin yhteyttä, niin asiakastukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä pikaisesti.
Lähetä meille viesti
Copyright Airalo © 2021
  • x