Mitä teen, jos en voi poistaa Airalon eSIMiä Samsung Galaxy S22:ssa?

Jotkut Samsung Galaxy S22:n käyttäjät ovat ilmoittaneet tunnetusta ongelmasta, jossa he eivät kykene poistamaan Airalon eSIM-profiilia laitteestaan tai jossa SIM-kortin hallinta ei kykene lataamaan ohjelmistovirheen takia.  Tämä ongelma voi olla turhauttava, mutta ei huolta – tarjolla on tilapäiskorjauksia, jotka auttavat hallinnoimaan eSIMejä, kunnes Samsung julkaisee ongelman korjaavan ohjelmistopäivityksen. Tarkista ohjelmistopäivitykset. Jos päivitys on saatavilla, lataa ja asenna se.
  1. Siirry asetuksiin.
  2. Selaa alaspäin ja napauta kohtaa Ohjelmistopäivitys.
  3. Napauta Lataa ja asenna.
Poista/lisää fyysinen SIM. Tämä pakottaa SIM-kortin hallinnan latautumaan uudelleen.
  1. Laita SIM-kortin poistotyökalu reikään ja vapauta korttialusta.
  2. Vedä korttialusta korttipaikasta varoen.
  3. Varmista, että fyysinen SIM on alustalla.
  4. Laita alusta takaisin korttipaikkaan.
Käynnistä laite uudelleen. Yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi ratkaista tekniset ongelmat.
  1. Paina ja pidä sivupainiketta ja äänenvoimakkuus alas -painiketta samanaikaisesti.
  2. Napauta Käynnistä uudelleen.
  3. Napauta Käynnistä uudelleen -vaihtoehtoa uudestaa.
Nollaa verkkoasetukset. Tämä nollaa kaikki verkkoasetukset, mukaan lukien Wi-Fi, mobiilidata ja Bluetooth.
  1. Siirry asetuksiin.
  2. Selaa alaspäin ja napauta kohtaa Yleishallinta.
  3. Napauta Nollaa.
  4. Napauta Nollaa verkkoasetukset.
  5. Vahvista napauttamalla Nollaa asetukset.
Jos Airalon eSIMin poisto-ongelma ei ratkea yllä kuvatuilla tilapäiskorjauksilla, ota yhteyttä Samsungiin tai operaattoriisi, sillä ongelma saattaa liittyä laitteen ohjelmistoon. Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukitiimiimme. Autamme mielellämme!