Mitä teen, jos eSIM juuttuu aktivointivaiheeseen iOS-laitteessa?

eSIM saattaa joskus juuttua aktivoinnin aikana iOS-laitteessa. Näin tapahtuu tavallisesti, jos olet asentanut eSIMin mutta et ole vielä saapunut määränpäämaahan/-alueelle.  Voit luottaa siihen, että eSIM on asennettu täysin, vaikka näytössä lukisi "aktivoidaan" tai "aktivointivirhe". Aktivointiprosessi viimeistellään, kun saavut määränpäähän ja olet verkon katealueella. Tässä on muutama näyttökuva viitteeksi: Muista, että vaikka eSIM jäisi jumiin aktivointivaiheeseen, sinun tulisi kyetä käyttämään muita ominaisuuksia, jotka eivät ole riippuvaisia verkkoyhteydestä.  Kun saavut määränpäähän ja laite on verkon katealueella, eSIMin tulisi aktivoitua onnistuneesti, minkä jälkeen voit aloittaa sen käytön. Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukitiimiimme. Autamme mielellämme!