En voi muodostaa yhteyttä eSIMillä iOS-laitteellani

Jos eSIMin yhdistäminen tuottaa vaikeuksia asennuksen jälkeen iOS-laitteessa, varmista, että olet suorittanut eSIMin datayhteyden käytön vaiheet.

Ne löytyvät kohdasta Omat eSIMit > Tiedot > Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä.

Yhteyden muodostaminen tuettuun verkkoon:

1. Siirry laitteen asetuksiin
  2. Siirry kohtaan Mobiiliverkot
  3. Valitse eSIM kohdasta Mobiilisopimukset
  4. Siirry kohtaan Verkon valinta
  5. Poista Automaattinen käytöstä
  6. Valitse verkko kohdassa Käytä dataverkon tietoja.

APN-asetusten päivittäminen (tarvittaessa):

1. Sirry laitteen asetuksiin
  2. Siirry kohtaan Mobiiliverkko
  3. Valitse eSIM kohdasta Mobiilidatasopimukset
  4. Siirry kohtaan Mobiiliverkko
  5. Kirjoita uudet APN-asetukset APN:n mobiilidatakenttään samassa muodoissa kuin datayhteyden käytön oijeissa (kaikki pienellä kirjaimella, kaikki yhtenä sanana)
  6. Jätä muut kentät tyhjiksi

Dataverkkovierailun poistaminen käytöstä (tarvittaessa):

1. Siirry laitteen asetuksiin
  2. Siirry kohtaan Mobiiliverkot
  3. Valitse eSIM kohdasta Mobiilisopimukset
  4. Varmista, että verkkovierailu on päällä.

Voit katsoa alta vianmäärityksen opetusvideon tai lukea seuraavat vaiheet voidaksesi käyttää datayhteyttä eSIMilläsi.