Mikä on Discover+ Global eSIM?

Discover+ Global eSIMillä käyttäjät voivat pitää yhteyttä ystäviin, perheeseen ja työtovereihin ympäri maailmaa datalla, puheluilla ja tekstiviesteillä. Lisäksi tämä eSIM tarjoaa välittömän ja edullisen kansainvälisen yhteyden matkustajille milloin ja missä vain sitä tarvitaan. Tämä artikkeli sisältää olennaisia tietoja sen etujen maksimoimisesta, jotta pysyt yhteydessä ulkomailla. 

  1. Sisältyykö siihen puhelinnumero? Kyllä, siihen sisältyy puhelinnumero. Jokaiseen kansainväliseen Discover+ -eSIMiin sisältyy itävaltalainen kansainvälinen puhelinnumero. Asianmukaisen maakoodin lisääminen eSIMin puhelinnumeroa jaettaessa takaa saumattoman kommunikaation. Itävallan maakoodi on +43, ja sen tulee sisältyä kaikkiin saapuviin puheluihin ja tekstiviesteihin, niin paikallisiin kuin kansainvälisiin.
  2. Voinko soittaa puheluita? Kyllä, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita. Soittaessaan kansainvälisellä Discover+ -eSIMillä käyttäjien on muistettava aloittaa numero oikealla maakoodilla. Jos käyttäjä on esimerkiksi Japanissa ja haluaa soittaa Filippiineille, hänen on liitettävä vastaanottajan filippiiniläisen puhelinnumeron eteen maakoodi (+63) valitessaan numeroa. Muutoin puhelu ei välttämättä mene läpi.
  3. Voinko lähettää tekstiviestejä? Kyllä, voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä (SMS). Kun lähetät tekstiviestin kansainvälisellä Discover+ -eSIMillä, vastaanottajan puhelinnumeron eteen on lisättävä asianmukainen maakoodi. Tämä takaa tekstiviestin saapumisen. Muutoin viestit eivät välttämättä mene perille.
  4. Voinko ostaa saldonlisäyspaketin? Kyllä, voit ostaa saldonlisäyksen eSIMille. Tarjolla on datan, puheluita ja tekstiviestejä sisältäviä saldonlisäyspaketteja, mutta datan, puheen tai tekstiviestien täydentäminen erikseen ei ole mahdollista. Saapuvia tekstiviestejä (SMS) ei vähennetä tekstiviestisaldosta. Jos käyttäjän puheluminuutit laskevat nollaan, puheluita ei voi enää vastaanottaa. Lisäksi muutaman sekunnin kestävät puhelut pyöristetään täyteen minuuttiin.
  5. Voinko seurata kortin käyttöä? Voit seurata datan, puheluiden ja tekstiviestien käyttöä Airalo-sovelluksessa tai -sivustolla.
  6. Sovelletaanko mitään maarajoituksia? Voit tarkistaa tuettujen maiden luettelon kansainvälisen Discover+ -eSIMin tuotetietosivulta.
  7. Toimiiko se kaikissa eSIMiä tukevissa laitteissa? Discover+ Global eSIM toimii saumattomasti kaikissa laitteissa, jotka tukevat eSIMejä eivätkä ole verkkolukittuja.

If you have any questions, please feel free to contact our support team, and we'll be happy to help!

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä

Muut aiheet

Tarvitsetko edelleen apua?

Ota meihin yhteyttä, niin asiakastukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä pikaisesti.
Lähetä meille viesti
Copyright Airalo © 2021
  • x