Miten määritän datankäyttörajan Android-laitteessa?

Setting a mobile data limit on your Android device helps you reduce your data usage. You can select the billing cycle, add the data limit, set a warning before hitting the limit, and more. Follow these steps to learn how to set your mobile data limit. For Samsung Galaxy devices:

1. Avaa Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet.
  2. Napauta Datankäyttö.
  3. Varmista, että mobiilidata on päällä, ja napauta Laskutusjakso ja datavaroitus.
  4. Napauta Aloita laskutusjakso ja valitse päivämääräksi määränpäämaahan saapumisesi perusteella.
  5. Ota käyttöön Aseta datavaroitus ja määritä datavaroitus numeroilla. Esimerkiksi jos eSIM-paketissasi on 10 Gt, voit asettaa datavaroitukseksi 8 Gt.
  6. Ota käyttöön Aseta dataraja ja määritä dataraja numeroilla. Tämä asetus poistaa mobiilidatan käytöstä, kun määritetty raja saavutetaan.

For Google Pixel devices:

1. Avaa Asetukset-sovellukset ja napauta Verkko ja Internet.
  2. NAPAUTA SIM-kortit.
  3. Varmista, että mobiilidata on päällä, ja napauta Datavaroitus ja -raja.
  4. Napauta Mobiilidatan käyttöjakso ja valitse päivämääräksi määränpäämaahan saapumisesi perusteella.
  5. Ota käyttöön Aseta datavaroitus ja määritä datavaroitus numeroilla. Esimerkiksi jos eSIM-paketissasi on 10 Gt, voit asettaa datavaroitukseksi 8 Gt.
  6. Ota käyttöön Aseta dataraja ja määritä dataraja numeroilla. Tämä asetus poistaa mobiilidatan käytöstä, kun määritetty raja saavutetaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme, ja autamme mielellämme!