Miten määritän datankäyttörajan Android-laitteessa?

Mobiilidatarajan asettaminen Android-laitteessa auttaa vähentämään datan käyttöä. Voit valita laskutusjakson, lisätä datarajan, asettaa varoituksen ennen rajan saavuttamista ja paljon muuta. Noudata näitä vaiheita oppiaksesi asettamaan mobiilidatarajan. Samsung Galaxy -laitteet:
  1. Avaa Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet.
  2. Napauta Datankäyttö.
  3. Varmista, että mobiilidata on päällä, ja napauta Laskutusjakso ja datavaroitus.
  4. Napauta Aloita laskutusjakso ja valitse päivämääräksi määränpäämaahan saapumisesi perusteella.
  5. Ota käyttöön Aseta datavaroitus ja määritä datavaroitus numeroilla. Esimerkiksi jos eSIM-paketissasi on 10 Gt, voit asettaa datavaroitukseksi 8 Gt.
  6. Ota käyttöön Aseta dataraja ja määritä dataraja numeroilla. Tämä asetus poistaa mobiilidatan käytöstä, kun määritetty raja saavutetaan.
Google Pixel -laitteet:
  1. Avaa Asetukset-sovellukset ja napauta Verkko ja Internet.
  2. NAPAUTA SIM-kortit.
  3. Varmista, että mobiilidata on päällä, ja napauta Datavaroitus ja -raja.
  4. Napauta Mobiilidatan käyttöjakso ja valitse päivämääräksi määränpäämaahan saapumisesi perusteella.
  5. Ota käyttöön Aseta datavaroitus ja määritä datavaroitus numeroilla. Esimerkiksi jos eSIM-paketissasi on 10 Gt, voit asettaa datavaroitukseksi 8 Gt.
  6. Ota käyttöön Aseta dataraja ja määritä dataraja numeroilla. Tämä asetus poistaa mobiilidatan käytöstä, kun määritetty raja saavutetaan.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme, ja autamme mielellämme!