Miten tallennan datan käytön Android-laitteessa?

Android-laitteissa on Data Saver -ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat hallita, mitkä sovellukset voivat käyttää dataa taustalla ja edustalla. Taustasovellukset käyttävät paljon dataa, joten niiden käyttöoikeuksien hallinta voi auttaa säästämään datankäytössä. Näin se tehdään.

Samsung Galaxy -laitteet:

1. Avaa Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet.
  2. Napauta Datankäyttö.
  3. Napauta Data Saver.
  4. Napauta kytkintä Kytke päälle nyt -kohdan vierestä aktivoidaksesi Data Saver -ominaisuuden.

Voit myös valita, mitkä sovellukset voivat jatkaa mobiilidatan käyttöä, kun Data Saver on käytössä. Napauta Sallittu käyttää tietoja, kun Tiedonsäästö on käytössä, ja myönnä lupa napauttamalla sovellusten vieressä olevaa kytkintä. Google Pixel -laitteille:

1. Avaa Asetukset-sovellukset ja napauta Verkko ja Internet.
  2. Napauta Data Saver.
  3. Napauta kytkintä Käytä Data Saveria -kohdan vierestä aktivoidaksesi Data Saver -ominaisuuden.

Voit myös valita, mitkä sovellukset voivat jatkaa mobiilidatan käyttöä, kun Data Saver on käytössä. Napauta Rajoittamaton data ja myönnä käyttöoikeudet napautamalla sovellusten vieressä olevaa kytkintä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme, ja autamme mielellämme!