Miten tallennan datan käytön iOS-laitteessa?

Low Data Mode -tilan käyttöönotto

Apple-käyttäjät, joilla on iOS 13 tai uudempi, voivat ottaa käyttöön Low Data Mode -tilan rajoittaakseen ja säästääkseen mobiilidataa. Low Data Mode -tila on käytettävissä matkapuhelin- ja Wi-Fi-yhteydellä, ja ne voidaan aktivoida toisistaan riippumatta.

Aloita noudattamalla näitä vaiheita ja pidä mielessä, että operaattorillasi saattaa olla erilaiset Low Data Mode -tilan asetukset.

1. Siirry asetuksiin ja napauta Mobiilidata.
  2. Napauta ensisijaista SIM-korttia.
  3. Napauta Datatila.
  4. Ota Low Data Mode -tila käyttöön.

Wi-Fi Assistin ja iCloud-varmuuskopioinnin poistaminen käytöstä

Wi-Fi-apuri ja iCloud-varmuuskopio voivat olla oletuksena käytössä. Jos et halua, että iOS-laitteesi pysyy yhteydessä Internetiin, kun Wi-Fi-yhteys on heikko, voit poistaa Wi-Fi-apurin käytöstä. Vastaavasti iCloud-varmuuskopion poistaminen käytöstä auttaa minimomaan datankäytön.

1. Siirry asetuksiin ja napauta Mobiilidata.
  2. Selaa alas ja poista Wi-Fi-apuri ja iCloud-varmuuskopio käytöstä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme, ja autamme mielellämme!