Miten voin seurata datankäyttöäni iOS-widgeteillä?

Airalon iOS-widgetillä voit seurata eSIMisi datankäyttöä avaamatta sovellusta. Airalo-widgetti on helppo lisätä aloitusnäyttöön. Aloita tekemällä seuraavat:

1. Paina pitkään mitä tahansa sovelluskuvaketta.

2. TAP Muokkaa aloitusnäyttöä.

3. Napauta + vasemmassa yläkulmassa lisätäksesi widgetin. 4. Selaa ja napauta Airalo-sovellusta tai widgettiä.

6. Valitse pienet, keskikokoiset tai suuret widgetit ja napauta Lisää widgetti.

7. Valitse seurattava eSIM pitkällä painalluksella ja napauta Muokkaa widgettiä. Voit myös valita widgetin taustavärin. Olet valmis seuraamaan tietojasi suoraan aloitusnäytöltäsi! Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukitiimiimme. Autamme mielellämme.