Montako eSIMiä voin asentaa?

eSIMiä tukeviin laitteisiin voi asentaa useita eSIMejä. Samanaikaisesti aktiivisten eSIMien määrä riippuu kuitenkin laitemallista. Dual Active Dual SIM standby -laitteisiin voidaan asentaa useita eSIMejä milloin vain. Esimerkiksi iPhoneihin voi tallentaa 5–10 eSIMiä, kun taas Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei ja muut Android-laitteet sallivat 5–7 eSIMiä. Samanaikaisesti aktiivisten eSIMien määrä riippuu kuitenkin laitemallista.

Dual SIM Dual Active (DSDA) -laitteissa voi käyttää kahta SIM-korttia – joko kahta aktivista eSIMiä tai nano-SIM-korttia ja eSIMiä. Tällaisia laitteita ovat mm. iPhone 13, Galaxy S24, Google Pixel 7 ja uudemmat iPhone-, Galaxy- ja Pixel-laitteet.

Dual SIM Dual Standby (DSDS) laitteissa on kaksi SIM-korttia – nano-SIM ja eSIM – mutta vain yksi eSIM voi olla aktiivinen kerrallaan. Tällaisia laitteita ovat mm. iPhone 12 -mallit, iPhone 11 -mallit, iPhone XS, iPhone XS Max ja iPhone XR.

Useimmissa Android-laitteissa vain yksi eSIM voi olla aktiivinen. Mutta Google Pixel 7 ja uudemmissa malleissa voidaan käyttää kahta eSIM-profiilia samanaikaisesti, jos operaattori sallii sen. Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä tukitiimiimme – he auttavat mielellään.