Montako eSIMiä voin asentaa?

eSIMiä tukeviin laitteisiin voi asentaa useita eSIMejä. Samanaikaisesti aktiivisten eSIMien määrä riippuu kuitenkin laitemallista. Dual Active Dual SIM standby -laitteisiin voidaan asentaa useita eSIMejä milloin vain. Esimerkiksi iPhoneihin voi tallentaa 5–10 eSIMiä, kun taas Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei ja muut Android-laitteet sallivat 5–7 eSIMiä. Samanaikaisesti aktiivisten eSIMien määrä riippuu kuitenkin laitemallista. iPhone 13, Galaxy S24, Google Pixel 7 ja uudemmissa iPhone-, Galaxy- ja Pixel-laitteissa voit käyttää Dual SIMiä, jolloin slaitteessa voi olla joko kaksi aktiivista eSIMiä tai nano-SIM ja eSIM. iPhone 12 -malleissa, iPhone 11 -malleissa, iPhone XS:ssä, iPhone XS Maxissa ja iPhone XR:ssä on Dual SIM, mikä kattaa nano-SIMin ja eSIMin, mutta vain yksi eSIM voi olla aktiivinen kerrallaan. Useimmissa Android-laitteissa vain yksi eSIM voi olla aktiivinen. Mutta Google Pixel 7 ja uudemmissa malleissa voidaan käyttää kahta eSIM-profiilia samanaikaisesti, jos operaattori sallii sen. Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä tukitiimiimme – he auttavat mielellään.