Voinko asentaa eSIMin uudelleen?

Ei, eSIMejä ei tavallisesti voi asentaa uudelleen. Suosittelemme, että et poista eSIMejä, joita aiot edelleen käyttää.

Kun eSIM poistetaan laitteestasi, saattaa ilmetä virhe, kun yrität ladata sen uudelleen. Sinun on ostettava, asennettava ja aktivoitava uusi eSIM voidaksesi käyttää mobiiliverkkoja määränpäässäsi.

Suosittelemme poistamaan eSIMin käytöstä tilapäisesti, kun et käytä sitä. Please note, your validity period is not paused when you temporarily disable your eSIM.

Miksi sinun ei tulisi poistaa eSIMiä, jota aiot vielä käyttää

Toisin kuin perinteiset SIM-kortit, joita voidaan siirtää laitteesta toiseen, eSIMit ovat sidottuja laitteistoon, eikä niiden siirto tai uudelleenasennus ole helppoa.

Kun eSIMin voimassaoloaika päättyy tai data loppuu, voit edelleen lisätä kyseisen eSIMin saldoa uudella datapaketilla. Voit ostaa saldolisäyksen napauttamalla Omat eSIMit > SALDOLISÄYS ja valitsemalla haluamasi paketin.

Miksi saatat haluta poistaa eSIMin käytöstä tilapäisesti

eSIMin poistaminen käytöstä tilapäisesti voi auttaa säästämään dataa, kun et käytä eSIMiä aktiivisesti. Lisäksi tämä estää eSIMiä käyttämästä dataa taustalla, mistä voi olla hyötyä erityisesti matkustaessasi tai kun sinulla on rajoitettuja datasopimuksia.

eSIMin poistaminen käytöstä tilapäisesti iOS-laitteissa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Matkapuhelin > SIM-kortit.
2. Selaa haluamasi eSIMin kohdalle ja valitse se.
3. Kytke Laita tämä linja päälle pois päältä.

eSIMin poistaminen käytöstä tilapäisesti Android-laitteissa:

1. Siirry kohtaan Asetukset > SIM-kortit ja mobiiliverkot.
2. Selaa kohtaan Hallinnoi eSIMiä ja valitse haluamasi eSIM.
3. Valitse "Poista mobiilisopimus käytöstä" -kehotteesta Poista käytöstä.

Pidä mielessä, että eSIMin poistaminen käytöstä ei deaktivoi sitä pysyvästi. eSIMisi siirtyy horrostilaan, kunnes päätät aktivoida sen uudelleen.

Jos eSIMisi aiheuttaa ongelmia tai sinulla on kysyttävää sen hallinnoimisesta, ota yhteyttä tukitiimiimme. Autamme mielemmämme.