Voinko käyttää yhteyden jakamista (oma hotspot)?

Kyllä, voit käyttää henkilökohtaista hotspotiasi eSIMillä, kunhan laite ja verkko tukevat sitä.

iOS:

1. Siirry asetuksiin
  2. Oma hotspot
  3. Kytke päälle Salli muiden liittyä

Siirry eSIMin asennussivulle ja tarkista, tarvitaanko APN. Jos eSIM vaatii, että APN määritetään manuaalisesti, tämä tulee tehdä myös hotspotin APN:lle seuraavasti:

1. Siirry laitteen asetuksiin
  2. Siirry kohtaan Mobiilidata
  3. Siirry eSIMiisi kohdasta Mobiilidatasopimukset
  4. Siirry kohtaan Mobiilidataverkko
  5. Kirjoita Oman hotspotin APN -kenttään APN muodossa, jossa se on kirjoitettu eSIMin asennustietoihin (kaikki pieniä kirjaimia, kaikki yhtenä sanana)
  6. Jätä käyttäjätunnus ja salasana tyhjäksi

Androidissa:

Voit ottaa laitteesi hotspotin käyttöön seuraavasti:

1. Määritä APN ennen kuin otat tukiaseman ja yhteyden jakamisen käyttöön
  2. Siirry aloitusnäytöstä laitteen asetuksiin (vedä ilmoituspalkki alas ja kosketa hammasrattaan muotoista asetuspainiketta)
  3. Siirry kohtaan Verkko ja Internet
  4. Napauta "Hotspot ja jaettu yhteys."
  5. Napauta Wi-Fi-tukiasema ja kytke Wi-Fi-tukiasema päälle.