Voinko tarkistaa datakäyttöni?

Näet nykyisen datakäyttösi Airalo-tililtä ja laiteasetuksista.

1. Avaa Airalo-tilisi
  2. Siirry kohtaan Omat eSIMit
  3. Valitse eSIM, jonka datakäytön haluat tarkistaa
  4. Jos se on käytettävissä, datapalkki näyttää, paljonko dataa sinulla on jäljellä. Muutoin sinun tulee toimia kohdan DATAN KÄYTTÖ ohjeiden mukaisesti.

iOS:

1. Siirry laitteen asetuksiin
  2. Siirry kohtaan Mobiilidata
  3. Käytetyn datan määrä löytyy kohdasta Tämän jakson verkkovierailu.

Lisäksi Applen sivuston ohjeet löytyvät täältä.

Android:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Verkko ja Internet
  3. Napauta Datan käyttö tai Mobiiliverkko

Tiedonkäyttösi ilmoitetaan kohdassa Mobiili. Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukeen.