Što je Airalov program vjernosti?

Airalov program vjernosti nagrađuje korisnike za svaku kupnju eSIM-a. Novi korisnici počinju kao Putnici, zarađujući 5% povrata novca. Svakom kupnjom mogu unaprijediti svoju poziciju u sustavu vjernosti i otključati dodatne pogodnosti. Najviša dostupna razina je Platinum putnik, koja nudi stopu povrata novca od 10%. 

Nagrade za povrat novca pripisuju se korisničkim računima kao Airmoney. Airmoney je digitalna valuta ekvivalentna postotku vrijednosti transakcije. Količina dodijeljenog Airmoneya razlikuje se, ovisno o razini članstva korisnika u programu lojalnosti.

Često postavljana pitanja

Koje su različite razine programa vjernosti?

  1. Putnik: Novi korisnici dobit će nagradu od 5 % u Airmoneyu.

  2. Srebrni putnik: Kada korisnik potroši 20,00 USD (ili ekvivalentan iznos), dobit će nagradu od 6 % u Airmoneyu za svaku kupnju.
  3. Zlatni putnik: Kada korisnik potroši 70,00 USD (ili ekvivalentan iznos), dobit će nagradu od 7 % u Airmoneyu za svaku kupnju.
  4. Platinasti putnik: Kada korisnik potroši 200,00 USD (ili ekvivalentan iznos), dobit će nagradu od 10 % u Airmoneyu za svaku kupnju.

Napominjemo da se Airmoney nagrade automatski pripisuju korisničkim računima na temelju njihovih razina članstva i odgovarajućih iznosa transakcija. Osim toga, Airmoney ne može biti dodijeljen ako se na kupnju primijeni kupon za popust ili nagrada za preporuku. 

Dodatno, Airmoney je izražen u američkim dolarima (USD). Airalo za izračun valutnog tečaja koristi uslugu treće strane - iznosi za dostizanje svake razine članstva mogu se razlikovati za druge valute.

Je li potrebna registracija za program vjernosti?

Za sudjelovanje u programu lojalnosti obavezna je registracija Airalo korisnika (putem aplikacije ili mrežne stranice). Kada otvorite račun, automatski ćete početi ostvarivati pogodnosti na temelju vaših transakcija.

Je li potrebna registracija za program vjernosti?

Pridruživanjem programu vjernosti možete uživati u raznim prednostima, uključujući primanje Airmoneyja kao povrata novca za svoje transakcije. Postoci povrata novca razlikuju se ovisno o razini vašeg članstva.

Program se sastoji od četiri razine članstva: Putnik, Srebrni putnik, Zlatni putnik i Platinasti putnik. Svaka razina nudi poseban postotak povrata novca: 5%, 6%, 7%, odnosno 10%. Kako budete napredovali po razinama članstva, možete dobiti dodatne pogodnosti, kao što je ispunjavanje određenih zahtjeva potrošnje i ekskluzivne promotivne ponude koje vam pomažu u napredovanju do sljedeće razine članstva.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktirajte naš tim za podršku, a mi ćemo rado pomoći!

Povezana pitanja

Ostale teme

Još uvijek trebate pomoć?

Obratite nam se i naš tim za korisničku podršku javit će vam se u tren oka.
Pošaljite nam poruku
Autorska prava Airalo © 2021
  • x