Hva er et eSIM?

Et eSIM er et innebygget SIM-kort som er tilgjengelig på eSIM-kompatible enheter. Det er en smartere og mer praktisk måte å holde seg tilkoblet på ved at man kan laste ned datapakker direkte på telefonen. Det er slutt på å lete etter SIM-kort. Det er slutt på å være redd for å miste SIM-kort! Det er viktig å huske på at eSIM bare fungerer på enheter som er eSIM-kompatible og uten operatørlås For å være sikker på at du kan bruke eSIM-abonnementer på enheten din, kan du se vår liste over eSIM-kompatible enheter. Alternativt kan du gå rett til enhetens innstillinger for å undersøke om den er eSIM-kompatibel: Slik sjekker du om iOS-enheten din er eSIM-kompatibel og uten operatørlås Slik sjekker jeg om Android-enheten støtter eSIM Hvis enheten din kan brukes med eSIM, er det bare å skaffe seg et eSIM-abonnement fra Airalo for å kunne bruke enheten fullt ut!  Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten.