Hvilke enheter støtter eSIM?

Listen nedenfor blir jevnlig utvidet etter hvert som flere eSIM-kompatible enheter slippes på markedet.

For å bruke et eSIM må enheten din være operatørlåst og eSIM-kompatibel. Se gjennom listen nedenfor for å finne ut om enheten din støtter eSIM-teknologi. (Land- og operatørspesifikke begrensninger kan gjelde.)*

Fra og med oktober 2023 er følgende enheter eSIM-kompatible:

EPLE*

• iPhone 14
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 13
  • iPhone 13 Mini
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone SE (2020)
  • iPhone SE (2022)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad Air (fjerde generasjon)
  • iPad Air (5. generasjon)
  • iPad Pro 11-tommers (1. generasjon)
  • iPad Pro 11-tommers (2. generasjon)
  • iPad Pro 11-tommers (3. generasjon)
  • iPad Pro 12,9-tommers (3. generasjon)
  • iPad Pro 12,9-tommers (fjerde generasjon)
  • iPad Pro 12,9-tommers (5. generasjon)
  • iPad Pro 12,9-tommers (6. generasjon)
  • iPad (7. generasjon)
  • iPad (8. generasjon)
  • iPad (9. generasjon)
  • iPad (10. generasjon)
  • iPad Mini (5. generasjon)
  • iPad Mini (6. generasjon)
  • iPad (8. generasjon)
  • iPad (9. generasjon)
  • iPad (10. generasjon)
  • iPad Mini (5. generasjon)
  • iPad Mini (6. generasjon)
*Følgende Apple-enheter har IKKE eSIM-funksjoner:
• iPhone-enheter fra Kina.
•    iPhone-enheter fra Hong Kong og Macao (bortsett fra iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone SE 2020 og iPhone XS).
*For iPhones og iPads kjøpt i TYRKIA:
• Hvis du setter opp enheten for første gang etter 23. juni 2020, aktiveres eSIM-kortet ditt etter installasjonen. Ta kontakt med operatøren hvis eSIM ikke er aktivert.
   For enheter konfigurert før den ovenstående datoen må du utføre trinnene i denne lenken for å aktivere ditt eSIM. Prosedyren kan kreve at du sletter enhetens data – sørg for at du sikkerhetskopierer enheten på forhånd.
*Bare iPad-enheter med Wi-Fi + Cellular er støttet.

SAMSUNG*

• Galaxy S24*
  • Galaxy S24+*
  • Galaxy S24 Ultra*
  • Galaxy S23 FE*
  • Galaxy A54 5G*
  • Galaxy S23*
  • Galaxy S23+*
  • Galaxy S23 Ultra*
  • Galaxy S22 5G*
  • Galaxy S22+ 5G*
  • Galaxy S22 Ultra 5G*
  • Galaxy S21 5G*
  • Galaxy S21+ 5G*
  • Galaxy S21 Ultra 5G*
  • Galaxy S20 5G*
  • Galaxy S20*
  • Galaxy S20+*
  • Galaxy S20+ 5G*
  • Galaxy S20 Ultra*
  • Galaxy S20 Ultra 5G*
  • Galaxy Z Flip
  • Galaxy Z Flip 3 5G
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Flip 5
  • Galaxy Z Fold
  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Fold 5
  • Galaxy Note 20
  • Galaxy Note 20 5G
  • Galaxy Note 20 Ultra
  • Galaxy Note 20 Ultra 5G
*Følgende Samsung Galaxy-enheter har IKKE eSIM-funksjoner:
• Alle Galaxy-enheter som kommer fra Kina, Hong Kong og Taiwan.
• Alle Galaxy FE "Fan Edition"-modeller, unntatt Galaxy S23 FE.
• USA-modeller av Galaxy S20, S21*og Note 20 Ultra.
*De fleste Samsung Galaxy-enheter kjøpt i Sær-Korea støtter ikke eSIM, bortsett fra Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Flip4, Z Fold4, Z Flip5, Z Fold5, A54 5G og Galaxy S23 FE.
*Følgende Google Pixel-enheter har IKKE eSIM-kapasitet:
Pixel 3-modeller som kommer fra Australia, Taiwan og Japan, og de som er kjøpt med service fra andre amerikanske eller kanadiske operatører enn Sprint og Google Fi.
Pixel 3a-modeller kjøpt i Sørøst-Asia og med Verizon-tjenesten.
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Hammer-enhet er eSIM-kompatibel.

GOOGLE PIXEL

• Pixel 8 Pro
  • Pixel 8 Pro
  • Pixel Fold
  • Pixel 7 Pro
  • Pixel 7a
  • Pixel 7
  • Pixel 6 Pro
  • Pixel 6a
  • Pixel 6
  • Pixel 5a
  • Pixel 5
  • Pixel 4a
  • Pixel 4
  • Pixel 4 XL
  • Pixel 3 og 3 XL*
  • Pixel 3a og 3a XL*
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Honor-enhet er eSIM-kompatibel.

HAMMER*

• Explorer PRO
  • Blad 3
  • Blad 5G
  • myPhone NÅ eSIM
  • myPhone Hammer Construction
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Hammer-enhet er eSIM-kompatibel.

HONOR*

• Magic5 Pro
  • Magic4 Pro
  • Honor 90
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Motorola-enhet er eSIM-kompatibel.

HUAWEI

• P40
  • P40 Pro*
  • Mate 40 Pro
*Følgende HUAWEI-enheter har IKKE eSIM-kapasitet:
Huawei P40 Pro+
Alle Huawei-enheter kjøpt i Kina er ikke eSIM-kompatible.

MOTOROLA*

• Moto G54
  • Edge 40 Neo
  • Edge 40 Pro
  • Edge+
  • Razr 40 Ultra
  • Razr 2022
  • Razr 2019
  • Razr 5G
  • G53 5G
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din OnePlus-enhet er eSIM-kompatibel.

NOKIA*

• G60
  • XR21
  • X30
*Tilgjengelige eSIM kan variere avhengig av land/region og operatør. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Oppo-enhet er eSIM-kompatibel.

ONEPLUS*

• OnePlus 12
  • OnePlus 11
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i Japan og bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Rakuten-enhet er eSIM-kompatibel.

OPPO*

• Reno6 Pro 5G
  • A55s 5G
  • Finn N2 Flip
  • Finn N2 Flip
  • Finn X5
  • Finn X5 Pro
  • Reno A
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i Japan og bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Aquos-enhet er eSIM-kompatibel.

RAKUTEN*

• Rakuten Big
  • Rakuten Big S
  • Rakuten Mini
  • Rakuten Hand
*eSIM-støtte er bare tilgjengelig i Japan og bestemte regioner. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Rakuten-enhet er eSIM-kompatibel.

SKARP*

• AQUOS Sense 8
  • AQUOS Sense 7
  • AQUOS Sense 6
  • AQUOS Sense 4 Lite
  • AQUOS R8 Pro
  • AQUOS R8
  • AQUOS R7
  • AQUOS R6
  • AQUOS-ønske
  • AQUOS Zero 6
*eSIM-støtte for Sony Xperia 10 IV er bare tilgjengelig i Europa. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Sony Xperia 10 IV-enhet er eSIM-kompatibel.

SONY*

• Xperia 1 V
  • Xperia 1 IV
  • Xperia 5 IV
  • Xperia 10 III Lite
  • Xperia 10 IV*
*Tilgjengelige eSIM kan variere avhengig av land/region og operatør. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Xperia-enhet er eSIM-kompatibel.
*eSIM-støtte for Sony Xperia 10 IV er bare tilgjengelig i Europa. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Sony Xperia 10 IV-enhet er eSIM-kompatibel.

VIVO*

• X90 Pro*
  • V29 (europeisk versjon)*
  • V29 Lite 5G (europeisk versjon)*
*eSIM-støtte for Redmi Note 11 Pro 5G er bare tilgjengelig i Japan. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din vivo-enhet er eSIM-kompatibel.

XIAOMI*

• 14 Pro
  • 13T
  • 13T Pro
  • 13
  • 13 Pro
  • 13 Lite
  • 12T Pro
  • Redmi Note 13 Pro
  • Redmi Note 13 Pro +
  • Redmi Note 11 Pro 5G*
*Tilgjengelige eSIM kan variere avhengig av land/region og operatør. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din enhet er eSIM-kompatibel.
*For Windows 10: PC-en må ha Windows 10 versjon 1703 eller nyere for å kunne bruke eSIM. Enheten må også være LTE-klar.

ANDRE*

• Nuu Mobile X5
  • Gemini PDA 4G+Wi-Fi
  • Fairphone 4
*Overflate: Alle AT&T-låste enheter vil ikke støtte eSIM. Hvis enheten din ble kjøpt gjennom en annen operatør, kan operatøren ha deaktivert eSIM-funksjonen i Surface Duo.

WINDOWS 10*/ WINDOWS 11 BÆRBARE PC-er

ACER

• Acer Swift 3
  • Acer Swift 7
  • Acer TravelMate P2
  • Acer TravelMate Spin P4
  • Acer TravelMate P6

ASUS

• ASUS Mini Transformer T103HAF
  • ASUS NovaGo TP370QL
  • ASUS Vivobook Flip 14 TP401NA

DELL

• Dell Latitude 7440
  • Dell Latitude 7210 2-in-1
  • Dell Latitude 9410
  • Dell Latitude 7310
  • Dell Latitude 7410
  • Dell Latitude 9510
  • Dell Latitude 5410
  • Dell Latitude 5411
  • Dell Latitude 5511

HP

• HP Elitebook G5
  • HP Probook G5
  • HP Zbook G5
  • HP Spectre Folio 13

LENOVO

• ThinkPad X1 Titanium Yoga 2 in 1
  • ThinkPad X1 Carbon Gen 9
  • ThinkPad X1 Fold
  • ThinkPad X1 Nano
  • ThinkPad X12 Detachable
  • Lenovo Flex 5G
  • Lenovo Yoga C630
  • Lenovo Miix 630
  • Lenovo Yoga 520
  • Lenovo Yoga 720 (2-i-1-modeller)

SURFACE*

• Surface Pro 9
  • Surface Go 3
  • Surface Pro X
  • Surface Duo 2
  • Surface Duo
*For Windows 10: PC-en må ha Windows 10 versjon 1703 eller nyere for å kunne bruke eSIM. Enheten må også være LTE-klar.
*Overflate: Alle AT&T-låste enheter vil ikke støtte eSIM. Hvis enheten ble kjøpt gjennom en annen operatør, kan det hende operatøren har deaktivert eSIM-funksjonen på Surface Duo. Ta kontakt med operatøren for å finne ut av det.

Tilgjengelige eSIM til Galaxy A54 5G kan variere avhengig av land/region og operatør. Ta kontakt med operatøren eller produsenten av enheten for å bekrefte at din Galaxy A54 5G er eSIM-kompatibel.

Hvordan sjekker jeg om iOS-enheten støtter eSIM?

Hvordan sjekker jeg om Android-enheten støtter eSIM?

Bruk et eSIM for å koble Windows-PC på mobildata (microsoft.com)