Hvordan installerer jeg et eSIM på en enhet i Samsung Galaxy S20/S21-serien?

Først må du kontrollere følgende for å garantere at installasjonen og konfigureringen av ditt eSIM utføres på riktig måte:

Det er to måter å legge til et eSIM på enheten din:

1. Ved å skanne QR-koden fra fanen «QR-kode»
  2. Ved å legge til installasjonsdetaljene manuelt fra fanen «Manuelt»

I. KLARGJØRING

1. Logg inn på Airalo-kontoen din.
  2. Gå til Mine eSIM.
  3. Finn eSIM du har kjøpt.
  4. Trykk på «Detaljer».
  5. Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  6. Velg installasjonsmåte
    • Trykk på QR-koden eller manuell installasjon. Skriv ut koden eller bruk en annen enhet for å vise QR-koden.

II. INSTALLERING

Alternativ 1: Ved å skanne QR-koden

1. Velg alternativet QR-koden øverst

(Du kan velge alternativet for å dele QR-koden hvis du skal bruke en annen enhet).

2. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger

3. Trykk på Håndtering av SIM-kort

4. Velg Legg til mobilabonnement

5. Velg «Skann QR-kode fra operatør»

6. Plasser QR-koden innenfor linjene for å skanne den, og skriv så inn bekreftelseskoden hvis du blir spurt om den

7.  Når eSIM-abonnementet er oppdaget, trykker du på Legg til

8. Når abonnementet er registrert, velger du OK for å slå på abonnementet

9. Når du har aktivert ditt eSIM, kan du se det under Håndtering av SIM-kort

10. Slå på eSIM under Mobilnettverk

11. Aktiver mobildata

12. Aktiver dataroaming (slå av primær linje for å unngå roaminggebyerer fra operatøren din når du er utenlands)

13. Konfigurer APN (Access Point Name) på enheten din hvis påkrevd. Du finner APN-informasjonen på siden Installer eSIM / Få tilgang til data.

Alternativ 2: Ved å legge til informasjonen manuelt

1. Velg alternativet Manuelt øverst

2. Kopier SM-DP+-adresse og aktiveringskode (informasjon for manuell installering)

3. Gå til Innstillinger > Tilkoblinger

4. Trykk på Håndtering av SIM-kort

5. Velg Legg til mobilabonnement

6. Velg «Skann QR-kode fra operatør»

7. Velg «Skriv inn kode istedet»

8. Gå til «Mine eSIM»> Velg eSIM> Trykk på Manuell installering for å finne informasjonen

9. Skriv inn informasjonen for manuell installering (SM-DP+-adresse) fra installeringssiden for ditt eSIM og trykk på «Koble til»

10. Slå på eSIM under Mobilnettverk

11. Aktiver mobildata

12. Aktiver dataroaming (slå av primær linje for å unngå roaminggebyerer fra operatøren din når du er utenlands)

13. Konfigurer APN (Access Point Name) på enheten din hvis påkrevd. Du finner APN-informasjonen på siden Installer eSIM / Få tilgang til data.

Viktig tips

Når eSIM har blitt installert enten med QR-kode eller manuelt, kan du enkelt fullføre trinnene for datatilgang via snarveien på enhetsskjermen ved å trykke på INNSTILLINGER fra trinnene for datatilgang.

Hvis du trenger hjelp, kan du gjerne kontakte oss.