Hvordan installerer og konfigurerer jeg eSIM på Google Pixel 6 eller 6 Pro?

Først må du kontrollere følgende for å garantere at du kan installere og konfigurere ditt eSIM på riktig måte:

Det er to måter å legge til et eSIM på enheten din:

1. Skann QR-koden fra «QR-kode» på siden Mine eSIM. Legg merke til at denne framgangsmåten krever at du har QR-kode framme på en annen enhet eller har skrevet den ut.
  2. Legg til installeringsinformasjonen manuelt fra fanen «Manuelt» på samme side.

Framgangsmåten med QR-kode er best hvis du kan skrive ut koden, ELLER hvis du har en annen enhet du kan bruke til å vise QR-koden på. Hvis ikke det er mulig, kan du velge den manuelle måten.

Etter installeringen kan du konfigurere ditt eSIM via disse trinnene.

IInstaller eSIM

MED QR-KODE

KLARGJØRING

1. Logg inn på Airalo-kontoen din.
  2. Gå til Mine eSIM.
  3. Under fanen Gjeldende eSIM finner du et eSIM du ønsker å installere.
  4. Klikk/Trykk på Detaljer.
  5. Finn installeringsinformasjonen:
    • Hvis du bruker Airalo-nettstedet: Klikk på Android-enhet
    • Hvis du bruker en Pixel-enhet: Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  6.  Som standard vises fanen for QR-kode.
    • Trykk på DEL for å kunne vise QR-koden på en annen enhet eller skrive den ut.
    • Hvis du er logget inn med en annen enhet, må du holde denne skjermen åpen.
  7. Ikke lukk Airalo-appen eller nettlesere med Airalo-kontoen mens du installerer og konfigurerer eSIM. La de kjøre i bakgrunnen.

INSTALLERING

Slik konfigurerer du et eSIM på Pixel 6 / 6 PRO:

1. Gå til Nettverk og internett i enhetens instillinger.
  2. Se etter SIM og trykk på «+» som er plassert ved siden av, for å legge til.
  3. Trykk på Laste ned et SIM istedet?

4. Da vil du kunne se siden der du kan laste ned eSIM. Trykk på Neste. Enheten kontrollerer nettverksinformasjon.
  5. Vis QR-koden på en annen enhet eller bruk QR-koden du har skrevet ut. Skann den deretter med skjermen fra din Pixel-enhet som du ser nedenfor.
    Sørg for at QR-koden er inni boksen for å unngå en delvis nedlasting.
  6. Når koden er skannet, vil enheten begynne å kontrollere nettverksinformasjon igjen.
  7. Bekreft at valgt eSIM er det som skal legges til, ved å trykke på Last ned.
    Legg merke til at siden vi bruker ulike operatører, kan det hende du vil se andre navn enn Airalo.
  8. Etter vellykket nedlasting og installering vil du se en melding om fullført nedlasting.

Når du er klar til å reise eller er ankommet destinasjonen, trykker du på Innstillinger for å konfigurere ditt eSIM og få tilgang til mobildata.  Hvis ikke, kan du bare lukke ovenstående skjerm og Airalo-appen.

MANUELT

KLARGJØRING

1. Logg inn på Airalo-kontoen din.
  2. Gå til Mine eSIM.
  3. Under fanen Gjeldende eSIM ser du etter det eSIM du ønsker å installere.
  4. Trykk på Detaljer.
  5. Finn installeringsinformasjonen:
    • Hvis du bruker Airalos nettsted: Klikk på Android-enhet
    • Hvis du bruker en Pixel-enhet: Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  6.  Som standard vises fanen for QR-kode. Velg fanen Manuelt for å bruke denne framgangsmåten.
  7.  Kopier SM-DP+-adresse & Aktiveringskode ved å bruke ikonet for kopiering.
  8. Ikke lukk Airalo-appen eller nettlesere med Airalo-kontoen mens du installerer og konfigurerer eSIM. La de kjøre i bakgrunnen.

INSTALLERING

Slik konfigurerer du et eSIM på Pixel 6 / 6 PRO:

1. Gå til Nettverk og internett under enhetens innstillinger.
  2. Se etterSIM og trykk på «+» som er plassert ved siden av, for å legge til.
  3. Trykk på Laste ned et SIM istedet?
  4. Da vil du kunne se siden der du kan laste ned eSIM. Trykk på Neste.
    Enheten kontrollerer nettverksinformasjon.