Hvordan installerer og konfigurerer jeg eSIM på Pixel-enheten?

Først må du kontrollere følgende for å garantere at installasjonen og konfigureringen av ditt eSIM utføres på riktig måte:

Det er to måter å legge til et eSIM på enheten din:

1. Ved å skanne QR-koden fra fanen «QR-kode»
  2. Ved å legge til installasjonsdetaljene manuelt fra fanen «Manuelt»

I. KLARGJØRING

1. Logg inn på Airalo-kontoen din.
  2. Gå til Mine eSIM.
  3. Finn eSIM du ønsker å installere.
  4. Trykk på Detaljer.
  5. Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  6. Velg installeringsmåte
    • Trykk på QR-koden eller manuell installasjon. Skriv ut koden eller bruk en annen enhet for å vise QR-koden.

II. INSTALLERING

Slik konfigurerer du et eSIM på Pixel-telefon/-enhet:

1. Gå til Nettverk og internett i instillingene.

2. Velg mobilnettverk.

3. Trykk på Legg til operatør.

4. Skann QR-koden eller skriv inn koden manuelt

5. Når enheten ber om bekreftelse, trykker du på Start

6. Enheten vil automatisk installere profilen din

7. Profilen din er nå installert. Trykk på Ferdig.

8. Sørg for at mobildata og roaming er aktivert.

9. Hvis siden Installer eSIM / Få tilgang til data krever det, må du konfigurere Access Point Name (APN) for at tjenesten skal fungere.

Under Mobilnettverk blar du helt ned og velger Access Point Name.

10. Trykk på Ny APN

11. Gi APN-innstillingen et navn. Skriv deretter i APN-feltet inn hvilken APN-type du har fått. Trykk på OK.

12. Velg nå APN som du nettopp opprettet

Din eSIM-profil vil nå koble seg til det lokale nettverket