Slik sjekker du om iOS-enheten din er eSIM-kompatibel og uten operatørlås

For å finne ut om iOS-enheten din er eSIM-kompatibel og uten operatørlås må du gjøre følgende:

• Gå til Innstillinger> Generelt> Om.
  • Bla ned til delen om operatørlås.
  • Der skal det stå «Ingen SIM-begrensninger», noe som betyr at enheten er opplåst.
  • Bla ned til TILGJENGELIGE SIM (iOS 15 og nyere) eller DIGITALE SIM(eldre iOS-versjoner). Det skal stå et IMEI-nummer under TILGJENGELIGE SIM eller DIGITALE SIM, noe som betyr at enheten er eSIM-kompatibel.

Avhengig av funksjonene til enheten og hvis du har flere enn ett SIM-kort på enheten, kan det hende du må midlertidig deaktivere/fjerne ett av SIM-kortene før du prøver å laste ned eSIM.