Hoe download ik de Airalo-app?

Je kunt de Airalo-app downloaden in de Apple App Store (iOS) en Google Play Store (Android)

De Airalo-app is gratis te downloaden. Je kunt een eSIM kopen zonder de app, maar je moet de app downloaden om een eSIM te installeren, te activeren en te gebruiken.

Neem contact met de ondersteuning op als je vragen hebt. We helpen je graag. 

 

Gerelateerde vragen

Andere onderwerpen

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op en onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Stuur ons een bericht
Copyright Airalo © 2021
  • x