Wat is een eSIM?

Een eSIM is een geïntegreerde simkaart die beschikbaar is op apparaten die geschikt zijn voor eSIM. Het biedt een slimmere en handigere manier om verbonden te blijven doordat je gegevenspakketten rechtstreeks op je telefoon kunt downloaden.

Geen gedoe meer met simkaarten. Geen zorgen meer over het verlies van je originele simkaart!

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat eSIM’s alleen werken op eSIM-compatibele en ontgrendelde apparaten

Om te garanderen dat je eSIM-abonnementen op je apparaat kunt gebruiken, kun je onze lijst van eSIM-compatibele apparaten controleren of je kunt rechtstreeks naar de instellingen van je apparaat gaan om de eSIM-mogelijkheid ervan te controleren:

Hoe controleer ik of mijn iOS-apparaat eSIM-compatibel en ontgrendeld is?

Hoe controleer ik of mijn Android-apparaat eSIM-compatibel ondersteunt?

Als je apparaat met eSIM’s kan worden gebruikt, hoef je alleen maar een eSIM-abonnement van Airalo af te sluiten om optimaal van je apparaat te genieten!

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning