Welke apparaten ondersteunen eSIM?

De onderstaande lijst wordt voortdurend uitgebreid naarmate er meer eSIM-compatibele apparaten op de markt komen.

Om een eSIM te gebruiken moet je apparaat ontgrendeld en eSIM-compatibel zijn. Raadpleeg de onderstaande lijst om te zien of jouw apparaat de eSIM-technologie ondersteunt. (Merk op dat er specifieke beperkingen voor land en provider kunnen gelden.)*

Vanaf oktober 2023 zijn de eSIM-compatibele apparaten als volgt:

APPEL*

• iPhone 14
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 13
  • iPhone 13 Mini
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone SE (2020)
  • iPhone SE (2022)
  • iPad Air (3e generatie)
  • iPad Air (4e generatie)
  • iPad Air (5e generatie)
  • iPad Pro 11-inch (1e generatie)
  • iPad Pro 11-inch (2e generatie)
  • iPad Pro 11 inch (3e generatie)
  • iPad Pro 12.9 inch (3e generatie)
  • iPad Pro 12,9-inch (4e generatie)
  • iPad Pro 12,9 inch (5e generatie)
  • iPad Pro 12,9-inch (6e generatie)
  • iPad (7e generatie)
  • iPad (8e generatie)
  • iPad (9e generatie)
  • iPad (10e generatie)
  • iPad Mini (5e generatie)
  • iPad Mini (6e generatie)
  • iPad (8e generatie)
  • iPad (9e generatie)
  • iPad (10e generatie)
  • iPad Mini (5e generatie)
  • iPad Mini (6e generatie)
*De volgende Apple-apparaten beschikken NIET over eSIM-mogelijkheden:
• iPhone-apparaten van het vasteland van China.
•    iPhone-apparaten uit Hongkong en Macau (met uitzondering van de iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone SE 2020 en iPhone XS).
*Voor iPhones en iPads gekocht in TURKIJE:
• Als u uw apparaat na 23 juni 2020 voor het eerst instelt, wordt uw eSIM na installatie geactiveerd. Neem contact op met je provider als je geen eSIM hebt ingeschakeld.
   Voor apparaten die vóór bovengenoemde datum zijn ingesteld, volg je de stappen in deze link om je eSIM te activeren. Voor deze procedure moet u mogelijk de gegevens op uw apparaat wissen. Zorg ervoor dat u vooraf een back-up van uw apparaat maakt.
*Alleen iPad-apparaten met wifi- en mobiele functies worden ondersteund.

SAMSUNG*

• Galaxy S24*
  • Galaxy S24+*
  • Galaxy S24 Ultra*
  • Galaxy S23FE*
  • Melkwegstelsel A54 5G*
  • Melkwegstelsel S23*
  • Melkwegstelsel S23+*
  • Galaxy S23Ultra*
  • Melkwegstelsel S22 5G*
  • Melkwegstelsel S22+ 5G*
  • Galaxy S22 Ultra 5G*
  • Melkwegstelsel S21 5G*
  • Galaxy S21+ 5G*
  • Galaxy S21 Ultra 5G*
  • Galaxy S20 5G*
  • Melkwegstelsel S20*
  • Galaxy S20+*
  • Melkwegstelsel S20+ 5G*
  • Galaxy S20 Ultra*
  • Galaxy S20 Ultra 5G*
  • Galaxy Z Flip
  • Galaxy Z Flip 3 5G
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Flip 5
  • Galaxy Z-vouw
  • Galaxy Z Vouw 2
  • Galaxy Z Vouw 3
  • Galaxy Z Vouw 4
  • Galaxy Z Vouw 5
  • Galaxy Note 20
  • Galaxy Note 20 5G
  • Galaxy Note 20 Ultra
  • Galaxy Note 20 Ultra 5G
*De volgende Samsung Galaxy-apparaten beschikken NIET over eSIM-mogelijkheden:
• Alle Galaxy-apparaten afkomstig uit China, Hong Kong en Taiwan.
• Alle Galaxy FE "Fan Edition"-modellen, behalve de Galaxy S23 FE.
• Amerikaanse modellen van de Galaxy S20, S21*en Note 20 Ultra.
*De meeste Samsung Galaxy-apparaten die je in Zuid-Korea koopt, ondersteunen geen eSIM, behalve de Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Flip4, Z Fold4, Z Flip5, Z Fold5, A54 5G, en Galaxy S23 FE.
*De volgende Google Pixel-apparaten beschikken NIET over eSIM-mogelijkheden:
Pixel 3-modellen afkomstig uit Australië, Taiwan en Japan, en modellen gekocht met service van andere Amerikaanse of Canadese providers dan Sprint en Google Fi.
Pixel 3a-modellen gekocht in Zuidoost-Azië en met Verizon-service.
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in bepaalde regio’s. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Hammer-apparaat geschikt is voor eSIM.

GOOGLE-PIXEL

• Pixel 8 Pro
  • Pixel 8 Pro
  • Pixel Fold
  • Pixel 7 Pro
  • Pixel 7a
  • Pixel 7
  • Pixel 6 Pro
  • Pixel6a
  • Pixel6
  • Pixel 5a
  • Pixel5
  • Pixel 4a
  • Pixel4
  • Pixel4XL
  • Pixel 3 en 3 XL*
  • Pixel 3a en 3a XL*
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in bepaalde regio’s. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Honor-apparaat geschikt is voor eSIM.

HAMER*

• Ontdekkingsreiziger PRO
  • Mes 3
  • Blad 5G
  • myPhone NU eSIM
  • myPhone Hammer Construction
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in bepaalde regio’s. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Hammer-apparaat geschikt is voor eSIM.

EER*

• Magic5 Pro
  • Magic4 Pro
  • Honor 90
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in bepaalde regio's. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Motorola-apparaat geschikt is voor eSIM.

HUAWEI

• P40
  • P40 Pro*
  • Mate 40 Pro
*De volgende HUAWEI-apparaten beschikken NIET over eSIM-mogelijkheden:
Huawei P40 Pro+
Alle Huawei-apparaten die in China zijn gekocht, zijn niet geschikt voor eSIM.

MOTOROLA*

• MotoG54
  • Rand 40 Neo
  • Edge 40 Pro
  • Edge+
  • Razr 40 Ultra
  • Razr 2022
  • Razr 2019
  • Razr 5G
  • G53 5G
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in bepaalde regio’s. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je OnePlus-apparaat geschikt is voor eSIM.

NOKIA*

• G60
  • XR21
  • X30
*De beschikbaarheid van eSIM's kan per land/regio en provider verschillen. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Oppo-apparaat geschikt is voor eSIM.

ONEPLUS*

• OnePlus 12
  • OnePlus 11
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in Japen en bepaalde regio's. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Rakuten-apparaat geschikt is voor eSIM.

OPPO*

• Reno6 Pro 5G
  • A55s 5G
  • Vind N2 Flip
  • Vind N2 Flip
  • Zoek X5
  • Zoek X5 Pro
  • Reno A
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in Japen en bepaalde regio's. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Aquos-apparaat geschikt is voor eSIM.

RAKUTEN*

• Rakuten Groot
  • Rakuten Big S
  • Rakuten Mini
  • Rakuten-hand
*Ondersteuning voor eSIM is alleen beschikbaar in Japen en bepaalde regio's. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Rakuten-apparaat geschikt is voor eSIM.

SCHERP*

• AQUOS Sense8
  • AQUOS Sense7
  • AQUOS Sense6
  • AQUOS Sense4 Lite
  • AQUOS R8 Pro
  • AQUOS R8
  • AQUOS R7
  • AQUOS R6
  • AQUOS-wens
  • AQUOS Zero6
*Ondersteuning voor eSIM voor de Redmi Note 11 Pro 5G is alleen beschikbaar in bepaalde Japan. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Xiaomi-apparaat geschikt is voor eSIM.

SONY*

• Xperia 1 V
  • Xperia 1 IV
  • Xperia 5 IV
  • Xperia 10 III Lite
  • Xperia 10IV*
*De beschikbaarheid van eSIM’s kan per land/regio en provider verschillen. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je apparaat geschikt is voor eSIM.
*Ondersteuning voor eSIM voor de Redmi Note 11 Pro 5G is alleen beschikbaar in bepaalde Japan. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Xiaomi-apparaat geschikt is voor eSIM.

VIVO*

• X90 Pro*
  • V29 (Europese versie)*
  • V29 Lite 5G (Europese versie)*
*Ondersteuning voor eSIM voor de Redmi Note 11 Pro 5G is alleen beschikbaar in bepaalde Japan. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je vivo-apparaat geschikt is voor eSIM.

XIAOMI*

• 14 Pro
  • 13T
  • 13T Pro
  • 13
  • 13 Pro
  • 13 Lite
  • 12T Pro
  • Redmi Note 13 Pro
  • Redmi Note 13 Pro +
  • Redmi Note 11 Pro 5G*
*De beschikbaarheid van eSIM's kan per land/regio en provider verschillen. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je apparaat geschikt is voor eSIM.
*Voor Windows 10: je pc moet Windows 10 versie 1703 of nieuwer hebben om een eSIM te kunnen gebruiken. Het apparaat moet ook "LTE-ready" zijn.

ANDEREN*

• NuuMobiel X5
  • Gemini PDA 4G+Wi-Fi
  • Fairphone 4
*Surface: alle vergrendelde AT&T-apparaten ondersteunen geen eSIM’s. Als uw apparaat via een andere provider is gekocht, heeft de provider mogelijk de eSIM-mogelijkheden in de Surface Duo uitgeschakeld.

WINDOWS 10*/ WINDOWS 11 LAPTOPS

ACER

• Acer Swift 3
  • Acer Swift 7
  • Acer TravelMate P2
  • Acer TravelMate Spin P4
  • Acer TravelMate P6

ASUS

• ASUS Mini Transformer T103HAF
  • ASUS NovaGo TP370QL
  • ASUS Vivobook Flip 14 TP401NA

DELL

• Dell Latitude 7440
  • Dell Latitude 7210 2-in-1
  • Dell Latitude 9410
  • Dell Latitude 7310
  • Dell Latitude 7410
  • Dell Latitude 9510
  • Dell Latitude 5410
  • Dell Latitude 5411
  • Dell Latitude 5511

HP

• HP Elitebook G5
  • HP Probook G5
  • HP Zbook G5
  • HP Spectre Folio 13

LENOVO

• ThinkPad X1 Titanium Yoga 2 in 1
  • ThinkPad X1 Carbon Gen 9
  • ThinkPad X1 Fold
  • ThinkPad X1 Nano
  • ThinkPad X12 Detachable
  • Lenovo Flex 5G
  • Lenovo Yoga C630
  • Lenovo Miix 630
  • Lenovo Yoga 520
  • Lenovo Yoga 720 (2-in-1-modellen)

SURFACE*

• Surface Pro 9
  • Surface Go 3
  • Surface Pro X
  • Surface Duo 2
  • Surface Duo
*Voor Windows 10: je pc moet Windows 10 versie 1703 of nieuwer hebben om een eSIM te kunnen gebruiken. Het apparaat moet ook "LTE-ready" zijn.
*Surface: alle vergrendelde AT&T-apparaten ondersteunen geen eSIM’s. Als je apparaat via een andere provider is gekocht, kan de provider de eSIM-functie in de Surface Duo hebben uitgeschakeld. Neem contact op met de provider om dit te bevestigen.

Galaxy A54 5G De beschikbaarheid van eSIM’s kan per land/regio en provider verschillen. Neem contact op met je provider of de fabrikant om te bevestigen dat je Galaxy A54 5G-apparaat geschikt is voor eSIM.

Hoe controleer ik of mijn iOS-apparaat eSIM’s ondersteunt?

Hoe controleer ik of mijn Android-apparaat eSIM’s ondersteunt?

Gebruik een eSIM voor een mobiele gegevensverbinding op je Windows-pc (microsoft.com)