Hoe kan ik mijn eSIM-instructies opslaan voor later?

Je kunt je eSIM installeren voor of na de landing. Het beste moment om je eSIM te installeren hangt af van je activeringsbeleid. Zie “Wanneer kan ik mijn eSIM installeren?” voor meer informatie over het activeringsbeleid van je eSIM.

Wanneer je de eSIM installeert, moet je je eSIM instellen door de stappen voor toegang tot gegevens (Mijn eSIM’s> Gegevens> eSIM installeren/toegang tot gegevens) te voltooien.

Als je het instellen later wilt doen, moet je de stappen voor toegang tot gegevens bij de hand hebben. Deze kun je op je mobiele apparaat opslaan door de onderstaande stappen te volgen:

Lokale en regionale eSIM’s

1. Ga naar “Mijn eSIM’s” en tik op “Gegevens”
  2. Tik op “eSIM installeren/toegang tot gegevens”
  3. Tik rechtsboven op de 3 punten
  4. Selecteer “Schermopname opslaan”

Wereldwijde eSIM’s

1. Ga naar “Mijn eSIM’s” en tik op “Gegevens”
  2. Tik op “eSIM installeren/toegang tot gegevens”
  3. Tik rechtsboven op de 3 punten
  4. Selecteer “Schermopname opslaan”
  5. Selecteer je volgende land van bestemming om de instellingen dienovereenkomstig op te slaan.*
*De APN-instellingen kunnen per land verschillen. Daarom is het belangrijk het land te kiezen, zodat je de stappen voor de installatie/toegang tot gegevens voor de gewenste bestemming kunt opslaan.

Je stappen voor installatie/toegang tot gegevens worden op je apparaat opgeslagen, zodat je de installatie kunt voltooien en van je eSIM kunt gaan genieten.