Hoe wijzig ik mijn APN-instellingen?

Je APN is de ‘Toegangspuntnaam’ van je apparaat, et kan zijn dat je de APN-instellingen van je apparaat moet aanpassen om toegang te krijgen tot gegevens met bepaalde Airalo-eSIM’s.

Als de APN-instellingen vereist zijn voor je eSIM, kun je de APN-gegevens vinden op je eSIM-installatiepagina door naar Mijn eSIM’s> Gegevens> eSIM installeren/toegang tot gegevens: te gaan

Volg deze stappen om een APN in te stellen:

Op iOS:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat

2. Ga naar Mobiel/Mobiele gegevens

3. Selecteer je eSIM onder Mobiele gegevensabonnementen

4. Ga naar Mobiel/Mobiel gegevensnetwerk

4. Typ de nieuwe APN-instellingen in het veld Mobiele gegevens APN zoals beschreven in de eSIM-installatiegegevens (allemaal kleine letters, één woord)

*globaldata is een voorbeeld. Let op: verschillende eSIM’s kunnen verschillende soorten APN vereisen. Je kunt het APN van je eSIM achterhalen door naar de pagina Handmatig of QR-installatie te gaan op je Airalo-account. Als het APN niet beschikbaar is, betekent dit dat het APN van de eSIM automatisch wordt geconfigureerd.

5.  Je kunt de andere velden leeg laten

Op Android:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat

2. Ga naar het onderdeel Netwerk en internet

3. Ga naar Mobiele netwerken

4. Ga naarToegangspuntnamen

5. Typ de nieuwe APN-instellingen zoals beschreven op de eSIM-installatiegegevens (allemaal kleine letters, één woord)

*globaldata is een voorbeeld. De juiste APN-instellingen worden met je gedeeld op je eSIM-installatiepagina.

6. Je kunt de andere velden leeg laten