Ik ervaar een “PDP-verificatiefout”

Een PDP-authenticatiefout kan verband houden met je instellingen of eSIM-gegevens/geldigheid.

Controleer of je de volgende zaken hebt ervaren:

• Het APN is ingesteld volgens de informatie van je eSIM-installatiepagina indien nodig (allemaal kleine letters en één woord)
  • Je hebt resterende gegevens op je eSIM: als je probeert verbinding te maken terwijl er geen resterende gegevens zijn, kun je deze foutmelding krijgen.
  • Je bent verbonden met het ondersteunde netwerk zoals geadviseerd op je eSIM-installatiepagina

Om de eSIM-installatiepagina en alle gegevens te vinden ga je naar Mijn eSIM’s> Gegevens> eSIM installeren en scroll je omlaag. Stel in dat geval je netwerkinstellingen opnieuw in.

Als bovenstaande stappen niet helpen, probeer dan je netwerkinstellingen opnieuw in te stellen*:

• Ga naar Instellingen op je apparaat
  • Ga naar Algemeen
  • Ga naar Opnieuw instellen
  • Ga naar Netwerkinstellingen opnieuw instellen
  • Start je apparaat opnieuw op
*Door de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen worden bestaande wifi-netwerken en -wachtwoorden, mobiele instellingen, VPN-instellingen en APN-instellingen opnieuw ingesteld.

Neem contact met ons op voor verdere hulp als het probleem aanhoudt.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ondersteuning