Ik kan geen verbinding maken met mijn eSIM op mijn Android-apparaat

Als je problemen hebt met het verbinden van je eSIM op een Android-apparaat, controleer dan de vereiste instellingen voor je eSIM.

Deze zijn te vinden door naar Mijn eSIM’s > Gegevens > eSIM installeren/toegang tot gegevens te gaan.

Gegevensroaming inschakelen:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar Mobile netwerk
  3. Tik op je eSIM
  4. Zorg dat Roaming op AAN staat.

Toegangspuntnaam (APN-instellingen) bijwerken:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar het onderdeel Netwerk en internet
  3. Ga naar Mobiele netwerken
  4. Ga naarToegangspuntnamen
  5. Tik op “+” of “TOEVOEGEN”
  6. Typ de nieuwe APN-instellingen zoals beschreven in de eSIM-installatiegegevens onder APN (allemaal kleine letters, één woord)
  7. Tik op Opslaan
  8. Laat de andere velden leeg

Zorg er ook voor dat het apparaat is verbonden met het ondersteunde netwerk(en).

Als je nog steeds geen toegang tot de gegevens kunt krijgen, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.