Ik kan geen verbinding maken met mijn eSIM op mijn iOS-apparaat

Als je problemen hebt met het verbinden van je eSIM na installatie op een iOS-apparaat, controleer dan of je de stappen voor toegang tot de gegevens voor je eSIM hebt voltooid.

Deze zijn te vinden door naar Mijn eSIM’s > Gegevens > eSIM installeren/toegang tot gegevens te gaan.

Verbinding maken met het ondersteunde netwerk:

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar Mobiel
  3. Selecteer je eSIM onder Mobiele abonnementen
  4. Ga naar Netwerkselectie
  5. Schakelt Automatisch uit
  6. Selecteer het netwerk zoals in je Gegevens toegang tot gegevens.

De APN-instellingen bijwerken (indien nodig):

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar Mobiel
  3. Selecteer je eSIM onder Mobiele gegevensabonnementen
  4. Ga naar Mobiel gegevensnetwerk
  5. Typ de nieuwe APN-instellingen in het veld Mobiele gegevens zoals in je instructies Toegang gegevens (allemaal kleine letters, één woord)
  6. Laat de andere velden leeg

Gegevensroaming inschakelen (indien nodig):

1. Ga naar Instellingen op je apparaat
  2. Ga naar Mobiel
  3. Selecteer je eSIM onder “Mobiele abonnementen”
  4. Zorg dat Roaming op AAN staat.

Je kunt onze instructievideo voor het oplossen van problemen hieronder bekijken of doorgaan naar verdere stappen voor toegang tot gegevens op je eSIM.