Ik krijg de foutmelding “Deze code is niet langer geldig”

Deze foutmelding verschijnt wanneer je een eSIM probeert toe te voegen die al eerder is toegevoegd of de QR-code is gedeeltelijk gescand vanwege een slechte verbinding.

Om te bevestigen of de eSIM al dan niet geïnstalleerd is, ga je als volgt te werk:

• Ga naar Instellingen
  • Ga naar Algemeen
  • Tik op Over en scroll omlaag

Als de eSIM is geïnstalleerd en ingeschakeld zou je de ICCID [NUMBER] en een extra cijfer moeten kunnen zien zolang de eSIM-lijn “Aan” staat onder je Mobiele abonnementen.

Let op: als de eSIM is verwijderd en je probeert deze opnieuw te installeren, is dat niet mogelijk!

Aan de andere kant, als je de eSIM voor het eerst installeert, kan deze foutmelding te wijten zijn aan een slechte verbinding, ingeschakelde VPN of te veel geïnstalleerde eSIM’s op het apparaat.

Volg de onderstaande stappen om je eSIM te installeren:

1. Schakel elk VPN uit
  2. Zorg voor een goede en stabiele internetverbinding
  3. Verwijder alle eSIM’s die je niet meer gebruikt
  4. Controleer of de software is bijgewerkt tot de nieuwste versie
  5. Probeer een eSIM te installeren via een andere installatiemethode dan voorheen

Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op