Kan ik iMessage gebruiken met mijn eSIM?

Ja, je kunt iMessage gebruiken met je eSIM.

Houd er rekening mee dat je misschien iMessage opnieuw moet instellen na het installeren van je eSIM. Je kunt dit doen door de onderstaande stappen te volgen:

2. Ga naar Instellingen op je apparaat

2. Ga naar Berichten

3. Schakel iMessage uit

4. Schakel iMessage opnieuw in

5. Tik op Verzenden en ontvangen

6. Vink je nummer uit en zorg dat je e-mailadres is aangevinkt. Zo kun je iMessages versturen en ontvangen met alleen een gegevensverbinding.

Wanneer u uw eSIM niet langer nodig heeft en terug wilt overschakelen naar uw Primaire SIM, kunt u dit doen door deze stappen te volgen: Instellingen > Berichten > Verzenden en ontvangen en controleer uw telefoonnummer opnieuw.

Je kunt ook onze onderstaande video bekijken voor meer informatie: