Kan ik dezelfde eSIM op meerdere apparaten installeren?

eSIM's zijn ontworpen voor gebruik op één apparaat. Ze kunnen niet op meerdere apparaten geïnstalleerd worden of opnieuw geïnstalleerd worden.

Zodra je een eSIM hebt geactiveerd op een specifiek apparaat, is het gebonden aan dat apparaat en kan het niet worden overgezet naar een ander apparaat. Deze beperking zorgt ervoor dat de eSIM veilig gekoppeld blijft met de beoogde gebruiker en het apparaat.

Als je de eSIM om wat voor reden dan ook van je apparaat verwijdert, zoals bij het upgraden naar een nieuw apparaat of het oplossen van problemen, kun je deze niet opnieuw installeren. Niet op hetzelfde apparaat of op een ander apparaat. Je moet een nieuwe eSIM kopen om verbinding te kunnen maken met een mobiel netwerk op je apparaat.

Zorg ervoor dat je een eSIM alleen installeert op het apparaat dat je wilt gebruiken tijdens de geldigheidsperiode van de eSIM.

Neem contact met de ondersteuning op als je meer hulp nodig hebt. We helpen je graag.