Zijn er apps of websites die de toegang beperken als je een eSIM gebruikt?

Airalo beperkt je toegang tot websites of apps niet. 

Als je een eSIM gebruikt, heb je over het algemeen toegang tot de apps en websites die je regelmatig gebruikt. Sommige platforms kunnen echter beperkingen opleggen die je toegang kunnen beïnvloeden. 

Dit zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom je te maken kunt krijgen met beperkingen van apps en websites als je je eSIM gebruikt:

  • Proxy-instellingen: als de app of website detecteert dat je verbinding via een proxyserver loopt, kan deze de toegang blokkeren of de functionaliteit beperken.
  • Beveiligingsprotocollen: als de beveiligingsmaatregelen van de app of website niet compatibel zijn met de routeringsmethode die door eSIM-gegevens wordt gebruikt, kan de toegang worden beperkt.
  • Locatie-/dienstverlenerbeperkingen: als de app of website detecteert dat je toegang hebt vanaf een locatie of dienstverlener die niet is toegestaan, kan deze de toegang blokkeren of de functionaliteit beperken.

Omdat de routering van eSIM-gegevens via een "roamingplatform" verloopt, zijn bepaalde apps of websites mogelijk niet toegankelijk vanwege hun beveiligingsinstellingen. Deze beperking is niet specifiek voor Airalo-eSIM's, maar kan wel leiden tot mogelijke beperkingen van toegang tot bepaalde platformen.

Als je problemen ondervindt bij de toegang tot een specifieke app of website terwijl je je eSIM gebruikt, raden we je aan contact op te nemen met het ondersteuningsteam van de app of website voor hulp.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam als je meer hulp nodig hebt. We helpen je graag.

 

Gerelateerde vragen

Andere onderwerpen

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op en onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Stuur ons een bericht
Copyright Airalo © 2021
  • x