Çfarë është një kartë eSIM?

Një kartë eSIM është një kartë e integruar SIM e disponueshme në pajisjet që pranojnë karta eSIM. Ajo ju ofron një mënyrë më të zgjuar dhe më të leverdishme për të qëndruar të lidhur duke ju lejuar të shkarkoni paketa të dhënash direkt nga telefoni juaj. Nuk ka më kërkime për karta SIM. Nuk keni pse shqetësoheni më se mos humbni kartën tuaj origjinale SIM! Është e rëndësishme të mbani mend që kartat eSIM do të funksionojnë vetëm në pajisje që pranojnë karta eSIM dhe e kanë rrjetin e zhbllokuar Për t'u siguruar që mund t'i përdorni planet e kartave eSIM në pajisjen tuaj, mund të kontrolloni listën e pajisjeve që pranojnë karta eSIM, ose mund të shkoni te parametrat e pajisjes suaj për të verifikuar që i pranon kartat eSIM: Si ta kontrolloj nëse pajisja ime me iOS i pranon kartat eSIM dhe e ka operatorin e zhbllokuar? Si ta kontrolloj nëse pajisja ime Android i pranon kartat eSIM? Nëse pajisja juaj mund të përdoret me karta eSIM, ajo që duhet të bëni është të merrni një plan për karta eSIM nga Airalo për t'u kënaqur në maksimum me pajisjen tuaj!  Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x