Cilat pajisje mbështesin kartat eSIM?

Për të përdorur një eSIM, pajisja juaj duhet të jetë e shkyçur nga operatori celular dhe e përputhshme me eSIM. Referojuni listës së mëposhtme për të parë nëse pajisja juaj e mbështet teknologjinë eSIM (mund të zbatohen kufizime specifike sipas vendit).*

Mos harroni:

 • Lista do të përditësohet ndërsa hidhen në treg më shumë pajisje të përputhshme për eSIM.
 • Ndërkohë që ne përpiqemi ta bëjmë listën sa më të plotë të jetë e mundur, ajo nuk është shteruese — pajisja juaj mund të përputhet për eSIM, nëse nuk është e listuar.

Që prej qershor 2024, këto pajisje përputhen me kartën eSIM:

APPLE*

 • iPhone 15
 • iPhone 15 Plus
 • iPhone 15 Pro
 • iPhone 15 Pro Max
 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone SE (2020)
 • iPhone SE (2022)

   
 • iPad (7th generation)
 • iPad (8th generation)
 • iPad (9th generation)
 • iPad (10th generation)
 • iPad Air (3rd generation)
 • iPad Air (4th generation)
 • iPad Air (5th generation)
 • iPad Pro 11-inch (1st generation)
 • iPad Pro 11-inch (2nd generation)
 • iPad Pro 11-inch (3rd generation)
 • iPad Pro 12.9-inch (3rd generation)
 • iPad Pro 12.9-inch (4th generation)
 • iPad Pro 12.9-inch (5th generation)
 • iPad Pro 12.9-inch (6th generation)
 • iPad Mini (5th generation)
 • iPad Mini (6th generation)
*Pajisjet e mëposhtme të Apple NUK kanë aftësi eSIM:
• Pajisje iPhone nga Kina kontinentale.
•    Pajisjet iPhone nga Hong-Kongu dhe Makao (përveç iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone SE 2020 dhe iPhone XS).
*Për iPhone dhe iPad të blerë në TURQI:
•   Nëse e konfiguroni pajisjen pas 23 qershorit 2020, karta juaj eSIM do të aktivizohet pas instalimit — kontaktoni operatorin nëse nuk keni eSIM të aktivizuar.
   Për pajisjet e konfiguruara para 23 qershorit 2020, ndiqni hapat në këtë lidhje për të aktivizuar kartën tuaj eSIM. Procedura mund t'ju kërkojë të fshini të dhënat e pajisjes suaj – sigurohuni të krijoni një rezervë të të dhënave të pajisjes suaj përpara.
*Mbështeten vetëm pajisjet iPad me funksione Wi-Fi + Celular.

SAMSUNG*

 • Galaxy A55 5G*
 • Galaxy A54 5G*
 • Galaxy A35 5G*
 • Galaxy S24*
 • Galaxy S24+*
 • Galaxy S24 Ultra*
 • Galaxy S23 FE*
 • Galaxy A54 5G*
 • Galaxy S23*
 • Galaxy S23+*
 • Galaxy S23 Ultra*
 • Galaxy S22 5G*
 • Galaxy S22+ 5G*
 • Galaxy S22 Ultra 5G*
 • Galaxy S21 5G*
 • Galaxy S21+ 5G*
 • Galaxy S21 Ultra 5G*
 • Galaxy S20 5G*
 • Galaxy S20*
 • Galaxy S20+*
 • Galaxy S20+ 5G*
 • Galaxy S20 Ultra*
 • Galaxy S20 Ultra 5G*
 • Galaxy Z Flip
 • Galaxy Z Flip 3 5G
 • Galaxy Z Flip 4
 • Galaxy Z Flip 5
 • Galaxy Z Fold
 • Galaxy Z Fold 2
 • Galaxy Z Fold 3
 • Galaxy Z Fold 4
 • Galaxy Z Fold 5
 • Galaxy Note 20
 • Galaxy Note 20 5G
 • Galaxy Note 20 Ultra
 • Galaxy Note 20 Ultra 5G
*Pajisjet e mëposhtme Samsung Galaxy NUK kanë aftësi eSIM:
• Të gjitha pajisjet Galaxy me origjinë nga Kina, Hong Kongu dhe Tajvani.
• Të gjitha modelet Galaxy FE "Fan Edition", përveç Galaxy S23 FE.
• Modelet amerikane të Galaxy S20, S21*dhe Note 20 Ultra.
*Shumica e pajisjeve Samsung Galaxy që blihen në Korenë e Jugut nuk kanë mbështetje për kartat eSIM, përveç Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Flip4, Z Fold4, Z Flip5, Z Fold5, A54 5G dhe Galaxy S23 FE.

GOOGLE PIXEL

 • Pixel 8 Pro
 • Pixel 8a
 • Pixel 8
 • Pixel Fold
 • Pixel 7 Pro
 • Pixel 7a
 • Pixel 7
 • Pixel 6 Pro
 • Pixel 6a
 • Pixel 6
 • Pixel 5a
 • Pixel 5
 • Pixel 4a
 • Pixel 4
 • Pixel 4 XL
 • Pixel 3 & 3 XL*
 • Pixel 3a & 3a XL*

 

*Këto pajisje Google Pixel NUK kanë përputhshmëri me kartën eSIM:        
• Modele Pixel 3 me origjinë nga Australia, Tajvani dhe Japonia dhe ato të blera me shërbim nga operatorë amerikanë ose kanadezë të ndryshëm nga Sprint dhe Google Fi.          
• Modele Pixel 3a të blera në Azinë Juglindore dhe me shërbim Verizon.

HAMMER*

 • Explorer PRO
 • Blade 3
 • Blade 5G
 • myPhone NOW eSIM
 • myPhone Hammer Construction
*Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Hammer i pranon kartat eSIM.

HONOR*

 • Magic5 Pro
 • Magic4 Pro
 • Honor 90
*Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Honor i pranon kartat eSIM.

HUAWEI

 • P40 
 • P40 Pro*
 • Mate 40 Pro
*Pajisjet e mëposhtme HUAWEI NUK kanë aftësi eSIM:
•    Huawei P40 Pro+          
Të gjitha pajisjet Huawei të blera në Kinë nuk kanë mundësi eSIM.

MOTOROLA*

 • Moto G54
 • Edge 40 Neo
 • Edge 40 Pro
 • Edge+
 • Razr 40 Ultra
 • Razr 2022
 • Razr 2019
 • Razr 5G
 • G53 5G
*Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Motorola përputhet me kartën eSIM.

NOKIA*

 • G60
 • XR21
 • X30
*Disponueshmëria për karta eSIM mund të ndryshojë në varësi të shtetit/rajonit dhe operatorit. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Nokia i pranon kartat eSIM.

ONEPLUS*

 • OnePlus 12
 • OnePlus 11
*Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj OnePlus i pranon kartat eSIM.

OPPO*

 • Reno6 Pro 5G
 • A55s 5G
 • Find N2 Flip
 • Find N2 Flip
 • Find X5
 • Find X5 Pro
 • Reno A
*Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në Japoni dhe disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Oppo i pranon kartat eSIM.

RAKUTEN*

 • Rakuten Big
 • Rakuten Big S
 • Rakuten Mini
 • Rakuten Hand
*Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në Japoni dhe disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Rakuten i pranon kartat eSIM.

SHARP*

 • AQUOS Sense 8
 • AQUOS Sense 7
 • AQUOS Sense 6
 • AQUOS Sense 4 Lite
 • AQUOS R8 Pro
 • AQUOS R8
 • AQUOS R7
 • AQUOS R6
 • AQUOS Wish
 • AQUOS Zero 6
**Mbështetja e kartës eSIM është e disponueshme vetëm në Japoni dhe disa rajone. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Sharp i pranon kartat eSIM.

SONY*

 • Xperia 1 V
 • Xperia 1 IV
 • Xperia 5 IV
 • Xperia 10 III Lite
 • Xperia 10 IV*
*Disponueshmëria për karta eSIM mund të ndryshojë në varësi të shtetit/rajonit dhe operatorit. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Xperia i pranon kartat eSIM.
*Mbështetja e kartave eSIM në Sony Xperia 10 IV është e disponueshme vetëm në Evropë. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Sony Xperia 10 IV i pranon kartat eSIM.

VIVO*

 • X90 Pro*
 • V29 (European Version)*
 • V29 Lite 5G (European Version)*
*Disponueshmëria për karta eSIM mund të ndryshojë në varësi të shtetit/rajonit dhe operatorit. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj vivo i pranon kartat eSIM.

XIAOMI*

 • 14 Pro
 • 13T
 • 13T Pro
 • 13
 • 13 Pro
 • 13 Lite
 • 12T Pro
 • Redmi Note 13 Pro
 • Redmi Note 13 Pro +
 • Redmi Note 11 Pro 5G*
*Disponueshmëria për karta eSIM mund të ndryshojë në varësi të shtetit/rajonit dhe operatorit. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj i pranon kartat eSIM.
*Për Windows 10: Kompjuteri juaj duhet të ketë version Windows 10 version 1703 ose më vonë për të përdorur një kartë eSIM. Pajisja duhet të jetë LTE-gati.

TË TJERËT*

 • Nuu Mobile X5
 • Gemini PDA 4G+Wi-Fi
 • Fairphone 4
*Surface: Çdo pajisje e kyçur me AT&T nuk do të mbështesë eSIM. Nëse pajisja juaj është blerë nëpërmjet një operatori tjetër celular, operatori mund të ketë çaktivizuar aftësinë eSIM në Surface Duo.

WINDOWS 10*11 LAPTOP

ACER

 • Acer Swift 3
 • Acer Swift 7
 • Acer TravelMate P2
 • Acer TravelMate Spin P4
 • Acer TravelMate P6

ASUS

 • ASUS Mini Transformer T103HAF
 • ASUS NovaGo TP370QL
 • ASUS Vivobook Flip 14 TP401NA

DELL

 • Dell Latitude 7440
 • Dell Latitude 7210 2-in-1
 • Dell Latitude 9410
 • Dell Latitude 7310
 • Dell Latitude 7410
 • Dell Latitude 9510
 • Dell Latitude 5410
 • Dell Latitude 5411
 • Dell Latitude 5511

HP

 • HP Elitebook G5
 • HP Probook G5
 • HP Zbook G5
 • HP Spectre Folio 13

LENOVO

 • ThinkPad X1 Titanium Yoga 2 in 1
 • ThinkPad X1 Carbon Gen 9
 • ThinkPad X1 Fold
 • ThinkPad X1 Nano
 • ThinkPad X12 Detachable
 • Lenovo Flex 5G
 • Lenovo Yoga C630
 • Lenovo Miix 630
 • Lenovo Yoga 520
 • Lenovo Yoga 720 (2-in-1 models)

SURFACE*

 • Surface Pro 9
 • Surface Go 3
 • Surface Pro X
 • Surface Duo 2
 • Surface Duo
*Për Windows 10: Kompjuteri juaj duhet të ketë version Windows 10 version 1703 ose më vonë për të përdorur një kartë eSIM. Pajisja duhet të jetë LTE-gati.
*Surface: Çdo pajisje e kyçur me AT&T nuk do të mbështesë eSIM. Nëse pajisja juaj është blerë nga një operator tjetër, operatori mund ta ketë çaktivizuar pranimin e kartave eSIM në Surface Duo. Kontaktoni operatorin për ta konfirmuar.

Disponueshmëria për karta eSIM te Galaxy A54 5G mund të ndryshojë në varësi të shtetit/rajonit dhe operatorit. Kontaktoni operatorin ose prodhuesin e pajisjes për të konfirmuar që pajisja juaj Galaxy A54 5G i pranon kartat eSIM.

Si ta kontrolloj nëse pajisja ime iOS i pranon kartat eSIM?

Si ta kontrolloj nëse pajisja ime Android i pranon kartat eSIM?

Përdorni një kartë eSIM për të marrë lidhje me internetin celular në kompjuterin tuaj personal Windows (microsoft.com)

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x