Vad är ett eSIM?

Ett eSIM är ett inbäddat SIM-kort som finns på enheter som kan hantera eSIM. Det är ett smartare och bekvämare sätt att hålla kontakten genom att du kan ladda ner datapaket direkt till din telefon. Inget mer letande efter SIM-kort. Du behöver inte längre oroa dig för att förlora ditt ursprungliga SIM-kort! Det är viktigt att komma ihåg att eSIM-kort endast fungerar på eSIM-kompatibla och nätverksupplåsta enheter För att garantera att du kan använda eSIM-abonnemang på din enhet kan du kontrollera vår lista över eSIM-kompatibla enheter, eller gå direkt till enhetens inställningar för att verifiera dess eSIM-kapacitet: Hur kontrollerar jag om min iOS-enhet är eSIM-kompatibel och operatörslåst? Hur kontrollerar jag om min Android-enhet stöder eSIM? Om din enhet kan användas med eSIM behöver du bara skaffa ett eSIM-abonnemang från Airalo för att kunna njuta av din enhet till fullo!  Om du har några frågor är du välkommen att kontakta supporten