Jag kan inte ansluta till mitt eSIM på min Android-enhet

Om du har problem med att ansluta ditt eSIM till en Android-enhet ska du kontrollera vilka inställningar som krävs för ditt eSIM.

Dessa hittar du genom att gå till Mina eSIM > Detaljer > Installera eSIM/dataåtkomst.

För att aktivera dataroaming:

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till Mobilt nätverk
  3. Tryck på ditt eSIM
  4. Se till att Roaming är inställt på PÅ.

För att uppdatera åtkomstpunktens namn (APN-inställningar):

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till avsnittet Nätverk och Internet
  3. Gå till Mobilnät
  4. Gå till Namn på åtkomstpunkter
  5. Tryck på “+” eller “LÄGG TILL”
  6. Skriv de nya APN-inställningarna som anges i eSIM-installationsinformationen under APN (alla gemener, alla ett ord)
  7. Tryck på spara
  8. Lämna övriga fält tomma

Se också till att enheten är ansluten till det/de nätverk som stöds .

Om du fortfarande inte kan få tillgång till data, kontakta oss för ytterligare hjälp.