Hvordan downloader jeg Airalo-appen?

Du kan downloade appen fra Apple App Store (iOS) og Google Play Store (Android)

Det er gratis at downloade Airalo-appen. Du kan købe et eSIM uden appen, men du skal downloade appen for at installere, aktivere og bruge et eSIM.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores supportteam. Vil vil meget gerne hjælpe dig. 

 

Relaterede spørgsmål

Andre emner

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt os, så vender vores kundesupportteam tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Send os en besked
Copyright Airalo © 2021
  • x