Hvad er ert eSIM?

Et eSIM er et indbygget SIM-kort, der er tilgængeligt på eSIM-kompatible enheder. Det er en smartere og mere praktisk måde at holde forbindelsen på, fordi du kan downloade datapakker direkte til din telefon. Du behøver ikke længere lede efter SIM-kort. Du behøver ikke længere være bange for at miste dit originale SIM-kort! Det er vigtigt at huske på, at eSIM kun fungerer på eSIM-kompatible og enheder med adgang til nettet For at være sikker på, at du kan bruge eSIM-abonnementer på din enhed, kan du tjekke vores liste over eSIM-kompatible enheder, eller du kan gå direkte til din enheds indstillinger for at bekræfte dens eSIM-kapacitet: Hvordan tjekker jeg, om min iOS-enhed er eSIM-kompatibel og jeg har adgang til nettet fra min operatør? Hvordan tjekker jeg, om min Android-enhed understøtter eSIM? Hvis din enhed er kompatibel med eSIM, skal du blot købe et eSIM-abonnement hos Airalo for at få det bedste ud af din enhed!  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support